Vreau să mă mut – Cum aleg dezvoltatorul?

Vreau să mă mut – Cum aleg dezvoltatorul?

Vreau să mă mut – Cum aleg dezvoltatorul?

Atunci când vrei să renunți la vechiul apartament din cauza spațiului prea mic, sau din cauza eficienței energetice scăzute, sau din oricare alte motive, primul lucru la care te gândești este: Cum aleg apartamentul? Sau: Cum să aleg dezvoltatorul.

Dincolo de chestiuni ce țin de cost și de proximitate, mai sunt și alte elemente de care trebuie să ții cont și să fii atent. Diferența între achiziționarea unui apartament nou într-un bloc și mutarea într-un ansamblu rezidențial este aceea că astăzi, ansamblul rezidențial vine la pachet cu mai multe facilități atractive.

Sunt unele zone unde ești poate atras de sălile de fitness, grădinițe în proximitate, parcări moderne sau spații de agrement care par rupte din țări precum Elveția sau Olanda.

Ce oferă fiecare dezvoltator?

Dacă în urmă cu mai mulți ani anumite facilități erau contracost, acum majoritatea dezvoltatorilor oferă o serie largă de facilități. Accesul proprietarilor la piscină, zone de wellness, acces la magazine și alte centre comerciale, drumuri moderne.

Totuși, există un dezvoltator imobiliar care a văzut totul dincolo de confortul pe care îl merită oricine. Pe lângă o serie de facilități, a decis să facă diferența în mai multe sensuri.

În Cartierul Solar, dincolo de multiplele avantaje oferite, mai există un motiv care transcende deasupra tuturor. Toate apartamentele au montate pe acoperiș panouri fotovoltaice.

Ce înseamnă asta? În primul rând facturi mai mici la întreținere, facturi mai mic la curent electric. Un randament caloric ridicat al apartamentelor.

Vorbim practic de peste 25.000 de metri pătrați construiți după cele mai înalte standarde de calitate. Și așa trebuie arate o piață imobiliară matură și ancorată în normalitate.

Concurența este mare în acest sector iar cerințele cumpărătorilor sunt din ce în ce mai ridicate. Mulți dintre viitorii proprietari sunt interesați de o mulțime de servicii extra.

Practic, trăim într-o altă paradigmă. Cei care își doresc un apartament, nu vor să cumpere doar un apartament. Vor să investească într-un alt stil de viață. Iar acest lucru a fost înțeles de către dezvoltatorii Cartierului Solar.

Ce oferă Cartierul Solar față de restul ansamblurilor?

Parcuri amenajate în cel mai modern stil, zone de agrement, acces la rute de transport în comun, parcări și zone dedicate, plus panourile solare. Acestea sunt doar câteva dintre plusurile unui ansamblu rezidențial gândit pentru clienți și orientat către satisfacerea celor mai exigente nevoi.

Un alt atu al apartamentelor din zona Cartierul Solar este atenția acordată detaliilor ce țin de curățenie sau de amplasarea unor puncte utilitare pentru proprietari.

Și asta nu e tot. Toate apartamentele, indiferent de suprafața utilă locuibilă sunt configurate în așa fel încât fiecare proprietar să se bucure de un maxim de confort. Programează-te pentru o vizită și vino să te convingi singur!

Aici ai apartamentele disponibile: https://cartierulsolar.ro/apartamente-disponibile/


113
rămase
Apartamente disponibile in Cartierul Solar