Trend-uri in materie de jucarii pentru baieti.

Trend-uri in materie de jucarii pentru baieti.

Daca te-ai mutat intr-un apartament nou si stii ca urmeaza sa vina pe lume un baiat, sau poate ca deja ai un baietel in familie, inseamna ca aceste randuri iti vor fi utile. Azi vorbim despre trend-uri in materie de jucarii pentru baieti.

Pe scurt, in functie de bugetul alocat, si in acest an 2018 in trend raman masinutele radioghidate, tanculete cu rachete (de plastic) ce pot fi lansate prin apasarea unui singur buton sau aparate de zbor precum avioanele, elicopterele si mini dronele pentru copii.

Nu-ti fa griji insa pentru fragilitatea acestora! Vorbim de jucarii pentru copii, deci sunt destul de robuste si nu suficient de scumpe incat sa iti para rau de ele in cazul in care cel mic reuseste sa ciocneasca masinuta de peretii din sufragerie sau mini-drona de tavan.

Trend-uri in materie de jucarii pentru baieti.

Robotei WowWee

Daca nu ai auzit deja de WowWee, atunci e bine sa stii cu ce se ocupa. Vorbim despre robotei interactivi foarte simpatici. De la Robosapien (aluzie la Homo Sapiens), la Roboraptor (o specie de dinozaur feroce) pana la Roborover-ul cu senile pana la Zombie Bot.

Exista si variante mai mici ca dimensiuni, pentru ca tot sunt in voga seriile litle pentru smartphone-uri. Seriile WowWee Mini includ robotei de plastic ce sunt copii fidele la exterior a produselor inteligente WowWee. Acestea nu sunt jucarii inteligente, adica nu au toate functiile si nu se pot conecta la telefoane.

Robotii inteligenti WowWee sunt cei care pot fi controlati prin intermediul telefonului mobil (Android si iOS) sau cu telecomanda inclusa in pachet. Acestia sunt preprogramati cu nu mai putin de 67 de functii diferite. In plus, reactioneaza la vocea ta si sunt capabili de miscari fluide, ca niste mici omuleti de jucarie.

Seturi de constructie LEGO inteligente

Jocurile de constructie LEGO nu mai au nevoie de nicio indroducere. Sunt printre cele mai populare jucarii pentru copiii de orice varsta. Seria Duplo pentru cei mici, de la 1 la 5 ani, urmate de seriile City sau Friends pentru copiii mai mari de 6-12 ani, Ninjago pentru cei si mai mari de 8-14 ani, pana la clasicele caramizi LEGO care sunt potrivite pentru orice copil de la 5 la 99 de ani pasionat de jocurile de constructii. Desi au trecut multi ani din 1949, anul cand s-au fost lansat pentru prima data celebrele caramizi LEGO, ideea de baza s-a pastrat. Acum avem parte de o varietate incredibila de produse. Vei gasi un set de construit LEGO potrivit ‘nevoilor’ sau eroilor tai preferati: X-Men, Batman, Spiderman, Ninja Turtles.

Plus ca vorbim de multe alte functii inteligente la noile jucarii.

In final alegerea iti apartine. Si daca inca nu te-ai decis ce apartament sa achizitionezi, te asteptam sa ne vizitezi showroom-ul! Contacteaza-ne!


113
rămase
Apartamente disponibile in Cartierul Solar