Care sunt cele mai in voga jucarii hi-tech pentru copii

Care sunt cele mai in voga jucarii hi-tech pentru copii

Care sunt cele mai in voga jucarii hi-tech pentru copii

Indiferent de varsta pe care o au copiii nostri, ne place sa-i privim cand si cum se joaca. Pana la urma, asa e firesc, totul face parte din natura umana. Atunci cand sunt mici si inca nu stiu sa mearga si sa vorbeasca, alegerea jucariilor este o sarcina simpla. E suficient sa cumparam jucarii colorate strident, care fac galagie. Cand devin mai mari lucrurile se schimba, iar trendurile in materie de jucarii se schimba.

Sphero BB-9 din gama Star Wars

Daca este pasionat de Star Wars, copilul tau cu siguranta a auzit de  personajele din film si de droizii din celebra franciza – R2-D2, BB-9 sau C3-PO. Cu Sphero BB-9 te asiguri ca cel mic nu alege partea intunecata a fortei. El se va juca cu un foarte simpatic droid comandat prin intermediul unei aplicatii gratuite de telefon (Android sau iOS) sau prin comenzi vocale. Cat de tare, nu? Conexiunea cu telefonul se face printr-o forta nevazuta, exact ca in Star Wars. Insa stim ca este vorba de Bluetooth si functioneaza pana la 30 de metri, suficient pentru a nu scapa din vedere robotelul in multime, pentru ca poate fugi de tine cu pana la 7 km pe ora.

Trebuie stiut ca robotelul este destul de rezistent si usor, fiind confectionat din policarbonat. Chiar daca o sa-i mai zboare capul, poti sa stai relaxat, acesta este ‘lipit’ cu magneti de corpul principal, o bila care se rostogoleste la comanda ta.

In plus, Sphero BB-9 poate inregistra clipuri video, pe care le poti reda apoi pe ecranul telefonului sau tabletei. BB-9 nu este o jucarie ieftina, insa merita toti banii.

Tableta educativa LeapFrog LeapPad2 Explorer

Aceasta tableta educativa este probabil cea mai cunoscuta tableta cu jocuri si aplicatii menite a-i stimula imaginatia si dezvolta inteligenta copilului tau.

Tableta este construita foarte robust si este foarte usor de utilizat. Vine in pachet cu 5 aplicatii preinstalate, si se pot achizitiona pachete suplimentare cu tematici de invatare foarte variate, de la matematica si citire pana la arta, muzica, cultura, stiinta, geografie si sanatate. Toate materialele sunt disponibile in limba engleza. Astfel copilul tau va avea un atu cand va merge la scoala si va stii sa vorbeasca deja fluent engleza.

Noriel Pad – O tableta intuitiva

Noriel Pad este mult mai accesibila si in plus vine cu meniu bilingv in romana si engleza. Are si o aplicatie avansata de control parental si multe alte aplicatii clasice.

Nu conteaza pana la urma ce jucarie alegi, important este sa ii dai sansa copilului tau sa fie conectat la tehnologie. Si daca tot vorbim de tehnologie, iti reamintim ca apartamentele din Ansamblul Rezidential Cartierul Solar sunt cele mai moderne, au compartimentari superbe si ansamblul beneficiaza de energie verde!


113
rămase
Apartamente disponibile in Cartierul Solar