Tips & tricks cum alegi masuta interactiva pentru copilul tau

Tips & tricks cum alegi masuta interactiva pentru copilul tau

Tips & tricks cum alegi masuta interactiva pentru copilul tau

Daca te-ai mutat in Cartierul Solar si te-ai gandit sa amenajezi o camera pentru copii, cu siguranta trebuie sa ai in vedere si acest produs.  Masa cu activitati e ideala pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 9 luni si 5 ani.

Ca idee, toate jucariile pentru copii sunt facute astfel incat sa corespunda unei varste sau unei perioade din viata. In primul rand este foarte important ca masuta cu activitati sa corespunda varstei copilului tau. Astfel jocurile sau activitatile sa nu fie nici prea dificile pentru copil si astfel acesta sa nu poata sa le execute sau sa le inteleaga, dar nici prea usoare, astfel incat sa nu ajute la dezvoltare si progres.

In al doilea rand este bine sa alegi o masuta cu activitati care sa fie destinata copiilor cu o varsta cuprinsa intr-un interval mai mare. De exemplu poti alege intre 9 luni – 5 ani. Asa vei fi sigura ca nu este nevoie sa o schimbi dupa primul an de utilizare pentru ca nu mai este interesanta pentru copil. O astfel de masuta are mai multe zone de activitati, fiecare corespunzand unei perioade de varsta.

Module de joaca pentru acest produs

Acesta este un element foarte important atunci cand doresti sa alegi o masuta interactiva buna. Fiecare modul este adaptat unei perioade de varsta cat si unui scop propus in dezvoltarea copilului. Modulele de baza pe care aproape orice masuta interactiva le are sunt: joaca si invatare.

Zonele de activitati

Daca alegi cea mai buna masuta interactiva te asiguri ca ai suficiente zone de activitati. Zonele difera in functie de varsta si de aria de dezvoltare. Masutele interactive bune au minim 4-5 zone de activitati. Acestea sunt descoperite de copilul tau pe rand, in functie de gradul sau intern de crestere si de rapiditatea cu care se dezvolta. Odata cu descoperirea unei zone noi, acesta isi va dezvolta noi abilitati si astfel va progresa in diverse directii: auz, locomotor, echilibru, stabilitate, etc. Indiferent ca sunt carticele vesele cu diverse efecte sonore, zona de animale, zona descoperit culori, zona de indemanare si mobilitate, acestea vor ajuta copilul sa se descopere pe el si lumea inconjuratoare. Incearca sa alegi o masuta care are si elemente care ajutarea dezvoltarea abilitatiilor motorii.

Culori si aspect

Nu uita ca pentru copilul tau culorile si luminile sunt cele mai importante la inceput. Alege o masuta in culori vesele, cu multe luminite astfel incat sa il stimuleze, sa il incite pentru a te asigura ca va fi interesanta si o va utiliza.

Materialele

Materialele din care este fabricata masuta interactiva sunt foarte importante pentru ca in primul rand determina durata de viata a masutei si rezistenta la lovituri si utilizari multiple. Dar in primul rand este vorba de siguranta copilului tau. Alege masute fabricate din materiale rezistente, care sa nu fie toxice, produse de catre producatori de renume. Astfel te asiguri ca nu exista pericolul sa se strice dupa cateva utilizari sau sa se sparga si sa raneasca copilul.

Dimensiunile

Cand ma refer la dimensiuni ma gandesc la faptul ca masuta poate fi utilizata de un copil sau mai multi. Daca iti petreci des timpul cu o alta mamica si cu copilul ei poti alege o masuta mai mare, care sa permita utilizarea de catre doi copilasi. O masuta pentru 2 va ajuta copilul sa interactioneze mai bine, sa comunice, etc.

Picioare detasabile

O masa cu activitati buna iti va da posibilitatea sa ii detasezi picioarele. Apoi poti sa o utilizezi si atunci cand copilul sta in sezut sau pe burta. Nu numai ca vei putea utiliza masuta cand copilul sta in picioare, dar si cand este linistit, in patut sau pentru a ii distrage atentia atunci cand mananca.

Pana la urma, alegerea finala va apartine. Dar daca vreti sa intrati in posesia unui apartament, atunci puteti sa prindeti promotia oferita de Cartierul Solar. Puteti sa mai castigati un apartament!

 


113
rămase
Apartamente disponibile in Cartierul Solar