Cel mai util produs pentru bebelusul tau in casa noua

Cel mai util produs pentru bebelusul tau in casa noua

Cel mai util produs pentru bebelusul tau in casa noua

Urmeaza sa vina un copil in familia ta? Un bebelus care va avea nevoie de toata afectiunea si toate conditiile pentru a se dezvolta sanatos. Pentru ca nimic nu este mai important ca sanatatea, siguranta si dezvoltarea armonioasa a copilului tau. Pentru asta ai nevoie de o saltea interactiva.

Alege cel mai util produs pentru bebelusul tau

Ce trebuie sa stii de la inceput

Achizitioneaza de la producatori cu renume si traditie, pentru ca acestia au suficienta experienta, suficiente informatii si resurse financiare pentru a fabrica cele mai bune produse, din cele mai bune materiale si mai ales respectand nevoile pe care le are un bebelus.

Producatorii de renume au sume alocate pentru studii si cercetari pentru a descoperi care sunt nevoile unui bebelus, ce conditii trebuie sa indeplineasca o jucarie pentru a fi utila in dezvoltarea copilului si mai ales care sunt elementele care influenteaza si determina o crestere sanatoasa.

Materialele utilizate

Materialele din care este confectionata salteaua cu jocuri (cu tot ce include: saltea, jucarii, etc) trebuie sa fie rezistente, sa nu se rupa usor si mai ales sa nu fie toxice sau alergene. Oricum, daca alegi o saltea respectand primul criteriu (brandul) sunt foarte mici sansele sa intampini probleme cu materialele utilizate, insa nu strica sa te informezi despre materialele utilizate in fabricarea saltelutei.

Modul de joaca

Ceea ce o face utila si indispensabila este faptul ca salteluta interactiva va fi utilizata de mame si copii din primele zile ale micutului pana cand acesta poate merge in picioare. Salteluta insoteste si invata copilul sa descopere lumea de la primele clipe ale acestuia. Este foarte important ca salteluta interactiva sa aiba suficiente jucarii si centre de activitati pentru fiecare etapa din viata copilului. Nu alege o salteluta interactiva ieftina sau simpla, pentru ca aceasta nu are toate jucariile atat de necesare copilului.

Modul „jocul pe spate” – salteluta interactiva trebuie sa detina suficiente jucarii atarnate de brate pentru a stimula curiozitatea bebelusului. Acest mod va fi primul utilizat in viata copilului. Animale care scot sunete, melodii pentru copii, luminite in diverse culori, cercuri cu sfori pentru tras, etc sunt numai cateva tipuri de jucarii pe care trebuie sa le aiba o salteluta interactiva buna pentru a stimula copilul.

Modul „jocul pe burtica” – salteluta trebuie sa fie utila si atunci cand copilul incepe sa stea pe burtica. O prima conditie este sa fie suficient de vesela si colorata si cu personale interesante (animalute, flori, etc). La fel de important sunt si jucariile prinse de salteluta pentru ca bebelusul sa le utilizeze.

Fie ca este vorba de o oglinda pentru a se descopiri, sau cerculete cu sfori pentru a trage de ele sau animalute prinse, toate acestea cotribuie la dezvoltarea copilului.

Ai prieteni sau cunostinte care vor si ei sa se mute in Cartierul Solar? Va asteptam in ansamblu sa descoperiti toate facilitatile oferite de cel mai inovativ ansamblu rezidential din Romania.


113
rămase
Apartamente disponibile in Cartierul Solar