Pentru un vibe modern in living alege masa tip bar

Pentru un vibe modern in living alege masa tip bar

Vrei sa ai in living un vibe modern? Alege o masa de tip bar

Daca te-ai mutat recent intr-un apartament dintr-un bloc din cadrul Ansamblului Rezidential Cartierul Solar, cu siguranta ca deja te gandesti la o petrecere de casa noua. Cum te pregatesti pentru prieteni, colegi de munca sau fosti colegi de facultate? Pentru un vibe modern living alege o masa de tip bar.

Cum aleg masa de bar?

Totul pleaca de la calitatea materialelor folosite. Pentru a alege o masa de bar buna trebuie sa te asiguri ca materialele utilizate sunt de cea mai buna calitate. Nu te zgarci la bani si nu alege o masa de bar din materiale de calitate slaba. Vei risca sa cheltui sume in plus pe reparatii sau chiar pe inlocuirea mesei.

O masa bar din lemn masiv este intotdeauana la moda, indiferent de stilul din camera. Lemnul masiv alaturi de un montaj adecvat ii garanteaza mesei o buna durabilitate in timp. Dezavantajul unei mese bar realizata integral din lemn masiv este ca ajunge la un cost mult mai ridicat comparativ cu o masa bar din MDF sau metal cu MDF.

De asemenea, poti opta si pentru masa bar metalica, masa bar din MDF sau o masa bar din sticla.  Pentru un stil mai interesant si o rezistenta mai buna, producatori au ales sa faca mese de bar dintr-o combinatie de materiale cum ar fi masa bar din metal cu lemn masiv, masa bar din metal cu sticla sau masa bar din metal si MDF.

Daca vrei sa ai o masa de bar practica, eleganta, rezistenta insa sa nu platesti foarte mult pe ea recomand o masa de bar din MDF sau metal cu MDF. Rezista foarte bine in timp. MDF-ul este un material destul de rezistent la socuri si umiditate si nu este la fel de scump precum lemnul masiv.

Nu recomand o masa bar realizata integral din sticla. Este foarte fragila, se poate sparge destul de repede si este si greu de intretinut. Petele de murdarie, praf, apa se vor vedea foarte repede pe sticla si trebuie stearsa in permanenta.

Ai grija la inaltime

In cazul in care vrei sa utilizezi masa de bar si pe post de masuta de cafea, sau sa reglezi inaltimea mesei in functie de invitati, poti opta pentru o masa cu inaltimea reglabila. Astfel, nu numai ca vei avea o masuta multifunctionala, dar poti sa setezi o inaltime corespunzatoare in functie de nevoile fiecaruia. Dezavantajul acestei masute de bar este ca nu le gasesti la dimensiuni foarte mari. De obicei sunt pentru maxim 2-4 persoane.

Numarul de persoane conteaza

Alege dimensiunea mesei in functie de spatiul disponibil din camera si de nevoile tale. In cazul in care esti o persoane retrasa si nu obisnuiesti sa inviti foarte multe persoane la tine acasa, poti opta pentru o masa de bar pentru 2 persoane. Esti o persoana sociabila, care obisnuieste sa petreaca mult timp alaturi de prieteni si familie? Alege o masa de bar mai incapatoare, de minim 4 persoane.

Oricum, o masa de bar mai mare este intotdeauna binevenita, pentru ca nu sti niciodata cand vei avea nevoie de mai mult spatiu la bar.

Stilul, forma si culori

Indiferent ca vorbim despre stilul in care este amenajata camera, forma mesei de bar sau culorile mesei, trebuie sa ai in vedere doua lucruri cand faci alegerea. Sa se potriveasca cu stilul camerei. Sa iti faca placere sa bei un pahar cu vin la noua masa de bar. Poti opta pentru o masa de bar rotunda din metal si sticla care sa mearga cu stilul modern al casei tale, sau o masa de bar dreptunghiulara din lemn masiv pentru a completa stilul elegant al livingului sau orice alt model care te incanta si merge cu stilul tau personal.

Pana la urma totul tine de tine si nevoile tale. Nu ai decis unde si cand sa te muti? Te asteptam la vizionare sa vezi ce avem pregatit pentru tine.


113
rămase
Apartamente disponibile in Cartierul Solar