Cum sa-ti transformi baia intr-o scena ca-n filmele de la Hollywood

Cum sa-ti transformi baia intr-o scena ca-n filmele de la Hollywood

Esti pasionat de filme? Cum sa-ti transformi baia intr-o scena ca-n filmele de la Hollywood

Multi dintre noi se identifica cu termenul de cinefil – iubitor de filme. Odata ce te-ai mutat intr-o casa noua pasiunea ta nu dispare ci poate sa fie amplificata. Ideea de nou, de tehnologie, de faptul blocul in care locuiesti este alimentat de panouri solare, de feroneria de calitate, toate aceste elemente dau frau viselor. Si daca in bucatarie nu suntem toti experti, dar cand vine vorba de somn si relaxare, aici nu exista persoana care sa spuna nu. Daca vrei sa-ti transformi si tu baia intr-o scena dintr-un film hollywoodian romantic, trebuie sa stii ca poti sa faci asta fara sa investesti bugete colosale. Iata cum sa-ti transformi baia intr-o scena ca-n filmele de la Hollywood.

  1. Schimba becurile clasice cu spoturi care sa ofere o lumina ambientala

Becurile clasice, ecologice sau mai putin ecologice, dau un aspect rece. Astfel in baie, ideea de ceva rece strica tot cheful. Prin urmare, daca vrei sa ai parte de o alta senzatie, daca vrei sa te simti ca intr-o scena dintr-un film romantic cu actori precum Angelina Jolie sau George Clooney, poti opta pentru spoturi cu lumina ambientala.

Poti alege spoturi din sticla sau din alte materiale. Poti alege iluminat cu LED-uri. Poti sa inlocuiesti intrerupatorul clasic cu un potentiometru, ca la aparatele vechi de radio astfel incat sa poti regla fin cantitatea de lumina din baie.

De asemenea, poti opta pentru abajururile sensitive, care isi schimba intensitatea luminii in functie de atingere. Poti alege spoturi pe mai multe trepte care isi schimba intensitatea luminii la zgomot. Lovesti din palme si lumina devine din ce in ce mai puternica sau se stinge, dupa caz.  Alege LED-uri cu lumina care sa imite pe cat posibil lumina naturala. Sau alege leduri cu lumina galbena, care creeaza o atmosfera perfecta pentru odihna.

  1. Alege un design mix, amesteca modernul cu natura

Nu stiu care sunt genurile de filme pe care le preferi, dar in anumite scene din filme de box office exista bai in care sunt plasate ghiveche cu plante care iubesc umezeala excesiva.

Exista chiar specii de bonsai speciali creati pentru zone cu umiditate ridicata precum baia sau alte camere. Nu iti plac plantele fara flori? Poti alege atunci diferite specii de arbusti de talie mica care au flori de culoare alba, roz sau rosii.

  1. Creeaza spatii ascunse de depozitare

Asa cum probabil ai observat prin filme, nu exista in scene de film bai in care toate elementele de recuzita sa fie insirate. Prin urmare, cauta sa-ti amenajezi spatii de depozitare pentru prosoape moi, halate din materiale molatice. Amenajaza un loc unde poti sa iti ascunzi papucii de casa dar, in acelasi timp sa fie un loc la indemana. Daca baia nu-ti permite sa mai amplasezi alte anexe din mobilier, poti opta pentru cosuri sau cutii din rachita pe care le poti suspenda unul peste celalalt.

Aceste schimbări sunt potrivite sa transforme orice baie, de orice dimensiune intr-o scena mult mai incitanta. Fii curajos!


113
rămase
Apartamente disponibile in Cartierul Solar