Cum sa ocupi inteligent dressing-ul din apartamentul proaspat achizitionat

Cum sa ocupi inteligent dressing-ul din apartamentul proaspat achizitionat

Cum sa ocupi inteligent dressing-ul din apartamentul proaspat achizitionat daca te-ai mutat intr-un apartament din ansamblul rezidential Cartierul Solar sau urmeaza sa te muti. Unul dintre obiectivele tale sunt investitiile inteligente.

Daca ai optat pentru un dressing spatios, inseamna ca te gandesti cum sa-ti reinoiesti garderoba. Mai e putin si vine primavara. Nu ma refer la cea din calendar ci la primavara din termometre.

Dar daca achizitia de haine noi pare ceva simplu si accesibil, realitatea e cu totul alta. Fara generalizari, exista anumite femei care chiar iubesc shopping-ul dus la extrem, volum mult de achizitii si minim de resurse ramase pe conturi. Daca vrei sa salvezi din economii si sa-i investesti in calatorii, hobby-uri sau alte activitati, nu doar in achizitia de haine, e important sa urmaresti cateva idei care te vor ajuta sa iti salvezi sumele depozitate in diferite conturi.

Evita sa faci achizitii in varf de sezon si nu plati niciodata pretul intreg

Chiar daca pare greu de crezut, in continuare in zona de retail offline si online din Romania, cand vine vorba de fashion, de multe ori preturile sunt umflate artificial. Mai mult decat atat, se stie ca in aproximativ doua luni de cand un produs vede pentru prima oara lumina mall-ului acesta va fi la reducere. Fie ca vorbim de 20%, 50% sau chiar 70%.

Altfel spus, invata sa astepti reducerile, acestea s-ar putea sa apara mai devreme decat poti crede. Incearca sa tii cont de perioadele clasice de reduceri – cele de toamna-iarna incep in jur de 15 ianuarie, iar cele de vara in jur de 15 iulie – si planifica-ti cumparaturile in perioadele respective.

Pentru cumparaturile online aboneaza-te la newslettere-le magazinelor preferate de haine pentru a nu rata nicio promotie pe care o fac acestea destul de des.

Stabileste bugetul inainte de a pleca la cumparaturi

Te-ai trezit in aceasta dimineata cu chef de cumparaturi? Ok, poti merge sa vezi ce mai e prin magazine. Inainte de a pleca spre magazine stabileste un buget pe care sa nu il depasesti. Pentru a tine lucrurile sub control e util sa ai la tine o suma cash in portofel. Lasa cardul acasa sau poti vorbi la banca sa iti ofere o limita de cheltuieli pe zi. Poti plafona sa zicem la 500 sau 1000 de lei.

Ti-ai putea face chiar o lista de cumparaturi cu ce iti lipseste din dulap. Astfel ai mai multe sanse sa nu pleci de acasa pentru a-ti cumpara pantofi pentru birou si sa te intorci cu trei perechi de sandale doar pentru ca erau la reduceri si ti-au placut.

Consulta mai multe magazine offline si online inainte de a lua o decizie de cumparare

Daca nu vrei sa astepti reducerile, poti cauta produsul care te intereseaza pe diverse magazine online sau offline de specialitate.

Pana la urma nimeni n-are nevoie de o bluza semnata de brandul X sau Y. Ai nevoie de o bluza, de o pereche de blugi, de o pereche de pantofi.

Alegerile iti apartin. Dar daca vrei sa iti cumperi un apartament si vrei sa economisesti bani pentru shopping, acum e timpul tau, pentru ca doar la Cartierul Solar poti sa ramai cu pana la 7.000 de euro. Poti accesa site-ul nostru pentru oferta completa sau sa ne vizitezi in showroom.


113
rămase
Apartamente disponibile in Cartierul Solar