Cum alegi cea mai buna cuvertura de pat pentru dormitor

Cum alegi cea mai buna cuvertura de pat pentru dormitor

Amenajari utile pentru orice anotimp. Cum alegi cea mai buna cuvertura de pat pentru dormitorul tau din Cartierul Solar

Indiferent de anotimp, e bine sa te gandesti la confort si pentru zilele mai reci. Este stiut faptul ca patul pare incomplet atunci cand lenjeria de pat nu este insotita si de o cuvertura, care sa faca totul sa para mai ordonat si mai ingrijit. In acelasi timp se adauga un plus in ceea ce priveste decorul. Afla cum alegi cea mai buna cuvertura de pat pentru dormitor.

Caracteristicile tesaturii din bumbac

Cand vine vorba de orice fel de tesatura din bumbac, este foarte importanta desimea, adica numarul de fire in urzeala si batatura dintr-o tesatura raportat la o suprafata de 10 centimetri patrati. Cu cat acest numar este mai mare, cu atat cuvertura de pat din bumbac va fi mai moale, mai rezistenta si va avea un aspect mai luxurios. De asemenea, pretul unei astfel de cuverturi din bumbac va fi unul mai ridicat.

Cu toate acestea, pe langa toate avantajele pe care le prezinta o tesatura din bumbac cu o desime mai mare, exista si un inconvenient. O astfel de cuvertura de pat poate retine caldura, nepermitand aerului sa circule la fel de usor. Exista insa o solutie la aceasta problema. Poti sa alegi o cuvertura de pat din bumbac de foarte buna calitate, care are un numar mai mic de fire in urzeala si care va permite aerului sa circule cu usurinta. Cuvertura este in acelasi timp foarte moale si placuta la atingere.

Cum poti oferi un aspect placut intregii incaperi

In cazul in care preferi un aspect ingrijit, ordonat, care sa rivalizeze cu cel al unei camere dintr-un hotel de lux, atunci iti recomandam sa alegi un set de pat din bumbac in care sunt incluse pe langa cuvertura si fete de perna. Astfel, in afara de cuvertura, vei avea si doua sau mai multe fete de perna mari asortate sau chiar pernute mici, decorative. Acestea din urma dau un plus de eleganta patului tau. Nu iti face griji in ceea ce priveste schimbarea fetelor de perna. Ele pot fi folosite doar pe post de perne decorative, putand fi spalate in acelasi timp ca si cuvertura.

Esti genul de persoana care se plictiseste cu usurinta de acelasi decor? Preferi sa schimbi aspectul incaperilor tale mai des cu ajutorul cuverturilor, paturilor si pernelor? Iti recomandam sa alegi o cuvertura de pat din bumbac cu doua fete, reversibila. Extrem de versatile, cuverturile cu doua fete sunt alegerea perfecta, ajutand la schimbarea intregului aspect al camerei atunci cand simti nevoia.

Dimensiunea raportata la marimea patului

In ceea ce priveste dimensiunea cuverturii, recomandarea noastra este sa alegi o cuvertura de pat din bumbac mai mare decat salteaua. Marginile acesteia vor cadea peste cele ale patului, avand astfel un aspect mai placut. Luand acest lucru in considerare, te poti ghida dupa informatiile disponibile in magazine. Dimensiunea cuverturilor difera in functie de marimea patului cat si in functie de preferintele producatorului. De exemplu, pentru un pat matrimonial (dublu), cu dimensiunile de 140 x 200 cm, poti opta atat pentru o cuvertura de pat de 200 x 240 cm cat si pentru una de 220 x 240 cm.

Pana la urma alegerile iti apartin in functie de buget. Iar daca ai nevoie de ajutor sau sugestii nu ezita sa ne contactezi. Ai prieteni sau cunostinte care vor si ei sa se mute in Cartierul Solar? Va asteptam in ansamblu sa descoperiti toate facilitatile oferite de cel mai inovativ ansamblu rezidential din Romania.


113
rămase
Apartamente disponibile in Cartierul Solar