Cum aleg corect feroneria unei locuințe

Cum aleg corect feroneria unei locuințe

Cum aleg corect feroneria unei locuințe

Atunci când vorbim de confortul unei locuințe ne gândim, printre altele și la feronerie. Dacă imobilul e izolat corespunzător dar feroneria este veche sau montată greșit, atunci tot confortul se duce pe apa sâmbetei.

O feronerie de calitate asigură un confort termic ridicat și implicit o amortizare mai rapidă a cheltuielilor legate de întreținere.

Locuințele din cadrul ansamblului rezidențial Cartierul Solar sunt utilate cu Ferestre din profiluri GEALAN. Aceste profiluri oferă siguranță, protecție și creează o atmosferă locativă inconfundabilă.

Ce le diferențiază? Stratul acrilic colorat este de două ori mai dur decât suprafața PVC a ferestrelor albe. Acesta prezintă o rezistență ridicată la zgâriere și împotriva intemperiilor. Suprafața acrylcolor satinată, netedă și neporoasă este rezistentă împotriva prafului și murdăriei. Nu se scorojește, nu crapă și nu este nevoie să vă preocupați de revopsirea ulterioară. Ferestrele acrylcolor nu necesită aproape deloc efectuarea de lucrări de întreținere și sunt deosebit de ușor de îngrijit.

Am luat această decizie pentru că noi știm cât de importantă este achiziția de tâmplărie cu geam termoizolant.

Așa cum am spus și la început, e foarte important materialul folosit pentru feronerie pentru că există numeroase diferențe între PVC, aluminiu, lemn masiv sau lemn stratificat.

Calitatea profilelor, a feroneriei, a geamului termoizolator, execuția și montajul corect sunt principalele elemente care fac diferența în timp.

Ce înseamnă prețul corect pentru un sistem de feronerie?

Pentru cei interesați, trebuie știute câteva aspecte. La alcătuirea prețului tâmplăriei termoizolante intră o mulțime de factori. În primul rând contează profilul respectivei ferestre, feroneria și diferitele tipuri de accesorii, geamul termoizolator sau geamurile termoizolatoare, rulourile, plasele de protecție împotriva insectelor, montajul, execuția lucrării și finisajele.

Când vorbim de profilare și feronerie ne gândim în primul rând la materia primă. Așa cum am spus anterior, sunt diferențe enorme încă de la început doar datorită materialului folosit.

Ca și idee, în cazul locuințelor unde deschiderile nu ajung la mari dimensiuni sau înălțimi, se recomandă folosirea tâmplăriei din PVC. De ce? Pentru că este un material care pierde greu căldura, este durabil, nu necesită vopsire și se întreține simplu prin spălare cu detergenți comuni de geamuri sau pur și simplu apă caldă și săpun.

Celelalte materiale sunt mult mai scumpe precum lemnul stratificat sau aluminiu. Pentru o feronerie de calitate e importantă garanția. Ca și idee, ferestrele Gealan din cadrul apartamentelor Cartierului Solar au fost testate să reziste la peste 20.000 de cicluri de tipul închis-deschis.

În plus aceste ferestre permit reglarea pe trei direcții și prezintă mai multe puncte de închidere pentru prevenirea unor incidente care presupune intrarea prin efracție în locuințe. Dacă n-am reușit să vă convingem, vă așteptăm să ne faceți o vizită ca să vedeți apartamentele.


113
rămase
Apartamente disponibile in Cartierul Solar