Cladirea multifunctionala

Cladirea multifunctionala

Pentru că dorim să îți oferim un standard de viață cât mai bun, Cartierul Solar începe construcția clădirii multifuncționale ce va conține toate facilitățle unui ansamblu rezidențial de LUX: market, salon beauty, sală fitness, restaurant-cafenea, spălătorie haine, farmacie, grădiniță și spații de joacă amenajate pentru copii, piscină, etc.

Calitatea superioară a clădirii multifuncționale se va remarca și din materialele de construcție și finisajele de la cei mai buni furnizori atât naționali cât și internaționali:

zidării interioare din cărămidă tip Porotherm Wienerberger, tâmplărie GEALAN – Futura multicameral, cu sticlă tip tripan, centrale termice individuale Viessman, uși intrare metalice Dierre, import Italia, uși interioare EUROSTILL,  import Bulgaria, placări ceramice, import Italia, parchet de 12 mm, instalații și obiecte sanitare Romstal, lift Schindler 3300 – ascensor panoramic 625 kg (8 persoane), placări spații comune cu piatră natural și granit etc.


113
rămase
Apartamente disponibile in Cartierul Solar

Newsletter

Abonati-va la newsletterul cartierului solar pentru a fi la curent cu cele mai noi informatii

Am citit si am ințeles politica site-ului de prelucrare a datelor cu caracter personal si libera circulație a acestor date. Detalii aici.

Sunt de acord ca site-ul cartierulsolar.ro sa prelucreze datele mele cu caracter personal enumerate mai sus in vederea trimiterii de newslettere, oferte, promotii, informari cu privire la produsele si serviciile oferite de catre dezvoltatorului ansamblului Cartierul Solar.

A aparut o eroare. Va rugam sa verificati datele introduse!

Ati fost abonat cu succes la newsleterul nostru. Va multumim!

27
Apartamente vândute
113
Apartamente rămase
Deschide whatsapp
Suntem online!
Scrie-ne pe Whatsapp!
Buna ziua!
Va stam la dispozitie pentru orice intrebare.