Apartamentul oferit cadou de Cartierul Solar la SIB isi asteapta proprietarul

Apartamentul oferit cadou de Cartierul Solar la SIB isi asteapta proprietarul

Mii de oameni au aşteptat în faţa Palatului Parlamentului în weekend pentru a intra la prima ediţie din 2017 a Salonului Imobiliar Bucuresti (SIB). Atracţia evenimentului a fost uşa apartamentului de 2 camere în valoare de 45.000 euro oferit ca premiu de Cartierul Solar, primul ansamblu rezidenţial cu energie verde din România.

Toţi participanţii la SIB au primit la intrare o cheie norocoasă. Acestia puteau încerca cheia în uşa apartamentului aflată pe scena centrală a evenimentului. Vizitatorii au încercat să deschidă uşa, iar cei care nu au reuşit au primit o a doua cheie în standul Cartierului Solar. Toate cheile primite la stand, vor putea fi încercate direct în uşa apartamentului premiu din ansamblul rezidenţial Cartierul Solar.

“Am verificat cheile rămase nedistribuite în campania “Cheia norocoasă” şi am constatat că niciuna dintre cele 128 de chei înapoiate de organizator nu are seria câştigătoare.  Îi aşteptăm în ansamblul rezidenţial Cartierul Solar pe deţinatorii de chei pentru a-şi încerca norocul. Până la 31 martie, reprezentanţii nostri îi vor contacta telefonic pentru a le programa vizitele în vederea încercării cheii. Vom transmite live pe site-ul nostru incercările de deschidere a uşii pentru a surprinde momentul când se deschide uşa” a declarat domnul , Directorul de marketing şi vânzări al Cartierului Solar.

Cartierul Solar, dezvoltat de Grupul AD Astra Partners, este primul ansamblu rezidenţial cu energie verde din România, fiind dotat cu sisteme fotovoltaice pentru generarea energiei electrice. Astfel, locatarii beneficiază de cheltuieli 0 cu energia electrică pentru spatiile comune.  Cartierul Solar este situat în zona de sud a Bucureştiului, pe bd.Metalurgiei nr.132 din sectorul 4. Ansamblul va avea in componenta un numar de 15 cladiri/blocuri cu un regim de inaltime S+P+5 etaje si un numar de aproximativ 1.000 apartamente de 1, 2 si 3 camere.

Cartierul Solar are spaţii verzi de 14.000 de metri pătraţi, o piscină semi-olimpică cu suprafaţa de 250 metri pătraţi, precum si o clădire multifuncţională care va avea la parter spatii pentru grădiniţă, market, sala de fitness, farmacie, salon de înfrumuseţare.

 


113
rămase
Apartamente disponibile in Cartierul Solar