Cartierul Solar- sponsor principal al Academiei de Fotbal Valencia Romania

Cartierul Solar- sponsor principal al Academiei de Fotbal Valencia Romania

Cartierul Solar- sponsor principal al Academiei de Fotbal Valencia Romania

Cartierul Solar si-a dorit de la inceput sa fie promoterul unui stil de viata sanatos. Ca ansamblu imobiliar ne dorim sa oferim exemple nu doar in peisajul imobiliar sau economic, dar si pentru viata de zi cu zi a locatarilor nostri. Ne straduim prin intermediul blogului nostru sa recomandam o alimentatie sanatoasa cat si un stil de viata activ. Mai mult decat atat, anul acesta Cartierul Solar s-a implicat activ in sustinerea Academiei de Fotbal Valencia Romania, devenind sponsorul principal al acesteia.

Valencia Academy urmărește dezvoltarea nivelului juvenil al fotbalului din România. Acest proiect a fost conceput în colaborare cu Valencia CF, un important nume în fotbalul European, cu dorința de a descoperi și promova reale talente în rândul copiilor din România și de a urca țara noastră în fruntea clasamentului țărilor care lansează jucători de elita în fotbalul mondial.

Au adus un prestigios antrenor, în persoana domnului Rubén Rodriguez, un antrenor cu licenta UEFA PRO si video analist, cu rezultate deosebite și merite recunoscute la nivel mondial.

Valencia Academy Romania rasplateste PERFORMANTA  

Iata cateva plusuri de care poate beneficia copilul tau.

Burse pentru copii care intrunesc urmatoarele criterii:

-au prezentă de 100% la antrenamente, exceptănd invoirile aprobate de antrenor,
-au implicare si concentrare la antrenamente si meciuri,
-au o bună comunicare cu colegii si antrenorii, -au evolutie si performante deosebite.

Stabilirare burselor va fi facuta de staful tehnic.

Bursele consta in:

– 100% reducere din cotizatia lunara,
– 100% reducere din pretul echipamentelor de antrenament si echipamentelor de joc (acasa si deplasare), exceptand articolele de incăltaminte,
-cantonamente gratuite in Spania, la baza Valencia CF.

Valencia Academy Romania oferă tinerilor jucători o experiență de fotbal de neegalat. Au creat un mediu competitiv care permite jucătorilor să se exprime în timp ce învață jocul. Prin cel mai înalt standard posibil de antrenament, folosind o metodologie profesională dovedită, promoveaza o dragoste și respect pentru toată viața. Creeza o atmosferă familială pentru a produce numai cea mai înaltă calitate a persoanelor și a echipelor.

Vrei sa afli mai multe despre Academia de Fotbal Valencia Romania?

DETALII AICI

 


256
rămase
Apartamente disponibile in Cartierul Solar

Newsletter

Abonati-va la newsletterul cartierului solar pentru a fi la curent cu cele mai noi informatii

Am citit si am ințeles politica site-ului de prelucrare a datelor cu caracter personal si libera circulație a acestor date. Detalii aici.

Sunt de acord ca site-ul cartierulsolar.ro sa prelucreze datele mele cu caracter personal enumerate mai sus in vederea trimiterii de newslettere, oferte, promotii, informari cu privire la produsele si serviciile oferite de catre dezvoltatorului ansamblului Cartierul Solar.

A aparut o eroare. Va rugam sa verificati datele introduse!

Ati fost abonat cu succes la newsleterul nostru. Va multumim!

707
Apartamente vândute
132
Apartamente rămase faza 4