“Cartierul Solar nu se lasă! Vrea cu orice preț să ofere apartamentul CADOU în cadrul SIB din noiembrie 2017!”

“Cartierul Solar nu se lasă! Vrea cu orice preț să ofere apartamentul CADOU în cadrul SIB din noiembrie 2017!”

 

“Cartierul Solar nu se lasă! Vrea cu orice preț să ofere apartamentul CADOU în cadrul SIB din noiembrie 2017!”

Veste bună pentru cei ce sunt în căutarea unui nou apartament: Cartierul Solar continuă Campania Cheia Norocoasă și la ediția din 17-19 noiembrie a Salonului Imobiliar București (SIB). Concursul vine cu noi reguli, astfel încât ușa apartamentului se va putea deschide doar la Salonul Imobiliar, iar seria cheii va fi făcută publică pe 19 noiembrie, ultima zi de eveniment. Toți cei care se vor înregistra pe site-ul Cartierul Solar, în perioada 1 octombrie – 15 noiembrie vor primi și o invitație GRATUITĂ pentru două persoane la SIB.

Prima ediție a Salonului Imobiliar București a oferit participanților șansa de a câștiga un apartament în valoare de 45.000 de euro, în Cartierul Solar, primul ansamblu rezidențial cu energie solară din România.

Participanții au primit câte o cheie norocoasă, care putea deschide ușa apartamentului pus în concurs. Dacă nu reușeau să deschidă ușa amplasată pe scenă, aceștia primeau o a doua cheie, la standul Cartierului Solar. Toate cheile primite la stand au putut fi încercate direct în uşa apartamentului cadou, din Cartierul Solar, până la data de 31 august 2017. După încheierea târgului, oficialii Cartierului Solar au anunțat faptul că a fost oferită cheia câștigătoare unuia dintre participanți.

“Cheia norocoasă, cu seria 2237, a fost oferită unuia dintre participanți. Până la 31 august, data limită specificată în regulament, peste 1500 de persoane, dintre cele care au primit cheia au venit în Cartierul Solar, însă niciuna nu a deschis ușa. Am făcut eforturi pentru a-i convinge pe toți posesorii de chei să vină, pentru că știam că unul dintre aceștia are cheia norocoasă. Colegii mei i-au contactat atât telefonic, cât și pe e-mail, însă câștigătorul nu s-a prezentat, iar apartamentul nu a fost câștigat. Oferim însă o a doua șansă, la ediția din 17-19 noiembrie a Salonului Imobiliar. Am modificat regulamentul pentru a ne asigura că nu se va mai rătăci cheia câștigătoare. Acesta poate fi consultat pe site-ul nostru.” A declarat , Director de marketing și vânzări al ansamblului Cartierul Solar.

Noul regulament poate fi găsit pe www.cartierulsolar.ro,  începând cu 16 octombrie 2017. Cea mai importantă modificare constă în faptul că la SIB vor fi distribuite 5000 de chei, iar ușa va putea fi descuiată doar pe scenă, în cele 3 zile de SIB. Dacă ușa nu va fi descuiată până duminică, 19 noiembrie, toate seriile împărțite vizitatorilor vor fi introduse într-o urnă, din care se va extrage seria câștigătoare și implicit câștigătorul apartamentului.

 

Toți cei care se vor înregistra în avans pe site-ul Cartierul Solar, în perioada 1 octombrie – 15 noiembrie  vor primi și o invitație gratuită pentru două persoane la SIB.

Cartierul Solar este primul ansamblu rezidenţial cu energie verde din România și cel mai mare din Europa de Est, construit la o asemenea mărime. Toate blocurile sunt dotate cu panouri solare, care generează energie electrică. Astfel, locatarii au cheltuieli 0 cu energia electrică pentru spațiile comune.  Cartierul Solar este situat în Sectorul 4 al Bucureştiului, pe Bd.Metalurgiei, nr.132 și are în componență un număr de 15 blocuri, cu un regim de înălțime S+P+5 etaje și aproximativ 1.000 apartamente de 1, 2 și 3 camere.

Cartierul Solar are 14.000 de metri pătraţi de spații verzi, un parc privat de 9.000 mp, o piscină semiolimpică cu o suprafaţă de 300 mp, precum și o clădire multifuncţională, care va avea la parter spații pentru farmacie, restaurant, market,  sală de fitness,  salon de înfrumuseţare, grădiniţă.


113
rămase
Apartamente disponibile in Cartierul Solar