Apartamentul ideal pentru o familie cu copii

Apartamentul ideal pentru o familie cu copii

Cum arată apartamentul ideal pentru o familie cu copii?

Dacă ai început deja să vizionezi apartamente cu gândul de a te muta într-o nouă locuință alături de cei dragi, este posibil să fi avut dificultăți în a găsi un spațiu care să satisfacă atât nevoile voastre, cât și pe cele ale copiilor, spațiu care să aibă în același timp un design primitor pe gustul tuturor.

Vestea bună este că multe dintre apartamentele din complexe rezidențiale noi, printre care se numără și complexul Cartierul Solar, sunt gândite astfel încât să ofere confortul necesar familiilor cu copii. Important este să știi ce elemente să urmărești atunci când vizionezi apartamentul. Vrei să fi sigur că ai ales cea mai bună opțiune pentru tine și familia ta. Așadar, iată ce trebuie să urmărești:

Un spațiu deschis  bucătărie – living

Bucătăria trebuie să comunice cu livingul, în special dacă vorbim de familiile cu copii mici. De multe ori se întâmplă ca cei mici să se joace în camera de zi în timp ce părinții pregătesc masa. Faptul că rămân nesupravegheați chiar și pentru câteva minute poate duce la evenimente neplăcute care implică siguranța și protecția copiilor. Dacă vrei să le oferi celor mici libertate și un spațiu în care să se destindă, dar nu vrei să stai cu grijă și să îi verifici din cinci în cinci minute, atunci un spațiu deschis bucătărie – living este exact ce ai nevoie.

Mobilier masiv, design simplu și minimalist

În cazul copiilor mici care abia învață să exploreze lumea din jurul lor, cea mai mare bătaie de cap a părinților este să îi supravegheze constant. Există grijă ca cei mici să nu se lovească de colțurile mobilei, de diferite elemente de design care sunt ieșite în relief sau de tot felul de obiecte de decor prezente în apartament. Din acest motiv, apartamentul ideal pentru familiile cu copii trebuie să aibă un design simplu, minimalist. De asemnea, majoritatea pieselor de mobilier să fie masive și greu de deplasat. Aceasta pentru a evita mutarea lor accidentală de către copii. În ceea ce privește corpurile de iluminat, este de preferat să apelezi la cele suspendate în locul celor cu picior, pentru că astfel copiii mici nu pot ajunge la ele.

Flori în locul obiectelor de decor

Dacă ești colecționar sau iubitor de artă, încearcă să poziționezi tablourile, vazele, statuetele sau alte obiecte de decor sofisticate într-un spațiu inaccesibil pentru cei mici. În locul acestora, folosește vaze de plastic cu flori de sezon pentru a înfrumuseța apartamentul și pentru a-i da un aer fresh. Dacă o vază de plastic este vărsată din greșeală, costurile sunt mult mai mici decât în cazul altor obiecte de decor.

Parcuri și/sau spații verzi în apropiere

Nu în ultimul rând, un apartament ideal pentru o familie cu copii trebuie să se afle în apropierea unui spațiu verde, fie că vorbim despre un spațiu dedicat celor mici sau un parc obișnuit.

Din fericire, Cartierul Solar îți oferă toate beneficiile menționate mai sus, atât în ceea ce privește facilitățile din apartamentele cu 2 și 3 camere din cele 15 blocuri proiectate, cât și  în privința spațiului verde. Aici te poți bucura de peste 14.000 mp de zonă verde, precum și de o piscina semiolimpică pentru distracția întregii familii. Poți face chiar acum turul virtual al apartamentelor pentru familii. Pe cele cu 2 camere le găsești la acest link, iar pe cele cu 3 camere le poți viziona aici.


113
rămase
Apartamente disponibile in Cartierul Solar