Alegerea frigiderului: Tips and Tricks de la Cartierul Solar

Alegerea frigiderului: Tips and Tricks de la Cartierul Solar

Daca te-ai mutat intr-un apartament nou si ai dileme in modul in care vrei sa-ti amenajezi bucataria, sper ca urmatoarele randuri sa iti fie de ajutor. Nu vei primi sfaturi despre mobilier si amenajari interioare, dar vei afla informatii utile despre cum sa-ti alegi frigiderul de care ai nevoie.

Alegerea frigiderului: Tips and Tricks de la Cartierul Solar

Pretul – spune mai multe decat poti crede

Inainte de toate, trebuie sa stii ca toate frigiderele care au pretul de pornire sub 1500 de lei, indiferent de marca, design, garantie, nu sunt NO FROST. Asta inseamna ca vorbim de tehnologia veche, adica acele frigidere care ingheata si care trebuie sa fie dezghetate.

Frigiderele care se invart in jurul sumei de 1800 de ron, pot fi NO Frost dar trebuie sa ai grija daca au lada de zero grade sau nu. Temperatura intr-un frigider poate sa fie de maxim 4 grade, iar in congelator evident, este mult mai scazuta. Daca vrei de exemplu sa pregatesti carne dar nu vrei sa faci asta imediat, poti sa o tii in frigider in lada de zero grade fara sa existe riscul ca ea sa fie perisabila in frigider.

A – Pentru ca totul incepe de la consum

Daca am stabilit ca vrem un frigider cu tehnologia NO Frost si lada de zero grade, urmatoarea etapa este consumul. Frigiderele de pe piata, indiferent ca vorbim de Samsung, Beko, Artic, LG sau alte branduri, au pe prima usa urmatoarele simboluri.

A+

A++

A+++

A+++ îmbunătățit

Pe scurt, cu cat un model are mai multe semne plus dupa litera A, cu atat eficienta lui energetica este sporita. Evident, si pretul va creste considerabil, in medie cu 100-200 de lei in functie de brand si garantie.

Garantia – cat este de importanta

Majoritatea frigiderelor de pe piata au o garantie standard de doi ani. La anumite branduri de retail – Altex, Flanco, Media Galaxy se mai poate cumpara o extra garantie de doi ani. Exista si branduri care ofera 3,5 sau maxim, 7 ani, dar preturile lor sar de suma de 2300-2500 de ron.

Ce brand alegem?

Despre branduri nu vreau sa vorbesc partinitor. Pana la urma e o chestiune de gusturi, unii prefera frigiderele albe, altii prefera frigiderele negre, altii prefera frigiderele argintii. In schimb pot vorbi de cateva elemente care fac diferenta, chiar daca despre anumite subiecte am mai vorbit pe parcursul acestor randuri.

Trebuie sa fim atenti daca modelul ales de noi are sau nu sistem nofrost. Sa fim atenti la modul in care se inchide usile. La cum arata termostatul daca e clasic sau digital, daca se afla in interior sau are display, compresorul, spatiul de depozitare si cum arata congelatorul. Pentru alte elemente precum recipientul cu apa din exterior sau alti senzori, aici sunt chestiuni de confort si lux.

Pana la urma decizia finala va apartine. In cadrul Ansamblului Rezidential Cartierul Solar gasiti cele mai inovative materiale de constructie. Doar aici gasiti singurele apartamente care au pe acoperis panouri solare pentru un plus de confort si pentru un cost optimizat al facturilor de intretinere.

Astazi de Sf. Valentin poti beneficia de oferta noastra ce inlude o bucatarie complet mobilata. Vezi detalii!


113
rămase
Apartamente disponibile in Cartierul Solar