Vrei rasfat suprem? Alege o cada cu vibromasaj pentru baie

Vrei rasfat suprem? Alege o cada cu vibromasaj pentru baie

Vrei rasfat suprem? Alege o cada cu vibromasaj pentru baie

Daca te-ai mutat in Cartierul Solar si ai optat pentru un apartament cu trei camere, iar daca baia e spatioasa pentru a o reinventa, atunci poti sa schimbi dusul classic cu o cada cu vibromasaj. Daca vrei rasfat suprem alege o cada cu vibromasaj pentru baie.

Cada de baie cu hidromasaj: utila sau un moft?

Ceea ce pentru unii pare a fi un moft, pentru altii este un adevarat tratament terapeutic. Parerea generala a utilizatorilor de cazi cu hidromasaj este ca aceasta inventie este un adevarat miracol pentru casa omului. Astfel, poti elimina stresul de peste zi, te poti relaxa, poti ameliora durerie musculare si articulare, poti imbunatati sistemul circulator, fara sa mergi la un spa. Cazile cu hidromasaj functioneaza cu un sistem care combina jeturile de apa cu cele de aer, rezultand astfel hidromasajul, care este cunoscut pentru beneficiile aduse corpului. Hidromasajul te va ajuta sa elimini tensiunea si durerile musculare. In aceleasi timp, te bucuri de timpul petrecut in cada, chiar in intimitatea baii tale.

Diferenta intre o cada cu hidromasaj si un jacuzzi?

Multi sunt cei care se intreaba care este diferenta intre o cada de baie cu hidromasaj si un jacuzzi. Raspunsul este relativ simplu. Denumirea de jacuzzi vine de la Jacuzzi Brands Corp, un producator italian de cazi cu hidromasaj. Jacuzzi and Brothers a fost infiintata in 1915 si initial producea elice din lemn, sub contracte militare. Compania a supravietuit multor schimbari si obstacole si a devenit ceea ce este astazi, un renume in industria cazilor de baie cu hidromasaj. Asa ca, cu timpul, denumirea de jacuzzi este asociata cu cazile cu hidromasaj, indiferent de cine le produce.

In ceea ce priveste acceptiunea acestor termene in zilele noastre, cumva intelegerea tacita este sa se foloseasca denumirea de jacuzzi pentru cazile cu hidromasaj pentru exterior si pentru cazile cu hidromasaj profesionale. In schimb, denumirea de cada cu hidromasaj este utilizata pentru a exprima cazile de interior si cazile de baie cu hidromasaj, insa mai simple si cu mai putine functii.

Cum alegi cea mai buna cada de baie cu hidromasaj

Daca vrei sa alegi cea mai buna cada de baie cu hidromasaj este important sa iei in considerare experienta de care doresti sa ai parte atunci cand o folosesti, insa si eventualele limitari in ceea ce priveste spatiul sau forma, care ar putea fi cauzate de felul in care este amenajata baia ta.

Tipul de cada de baie cu hidromasaj

Atunci cand vorbim despre tipul de cada cu hidromasaj trebuie sa avem in vedere 3 factori.

Nevoile tale si ale familiei tale.

Bugetul pe care esti dispus sa-l cheltui.

Spatiul disponibil din baie.

Cada de baie simpla cu hidromasaj

O descriere simplista a acestui tip de cada poate fi: o cada normala pentru baie cu functie de hidromasaj. Dimensiunile unei cazi simple cu hidromasaj sunt apropiate de cele ale unei cazi normale.  Acesta este un avantaj pentru baile de dimensiuni mici sau pentru persoanele cu bugete reduse. Acest tip de cada este util pentru ca nu ocupa mult spatiu, nu este foarte costisitoare, se intretine mai usor, consuma mai putina apa, insa, nu ofera functii sau rezultate spectaculoase.

Cada se baie tip jacuzzi sau profesionala

Acest tio de cada are o constructie spectaculoasa, este special gandita sa ofere rezultate si beneficii utilizatorilor. Are dimensiuni mari (1, 2 sau chiar 4 persoane pentru cele de exterior) si foloseste tehnologii si functii de ultima generatie ( radio, lumini, controlul jetului, panou control, suport prosop etc). In general cazile tip jacuzii folosesc atat hidromasajul cat si aeromasajul (jet apa si jet de aer) pentru rezultate mai bune.

Pana la urma alegerile iti apartin in functie de buget. Iar daca ai nevoie de ajutor sau sugestii nu ezita sa ne contactezi. Ai prieteni sau cunostinte care vor si ei sa se mute in Cartierul Solar? Va asteptam in ansamblu sa descoperiti toate facilitatile oferite de cel mai inovativ ansamblu rezidential din Romania.


113
rămase
Apartamente disponibile in Cartierul Solar