PlayStation sau Xbox? Ce alegi pentru noul apartament?

PlayStation sau Xbox? Ce alegi pentru noul apartament?

PlayStation sau Xbox? Ce alegi pentru noul apartament?

Fie ca esti gamer sau nu, fie ca ai copii cu care sa te joci sau poate ca te joci cu partenera de viata, toata lumea stie ca jocurile pe consola sunt mult mai dinamice decat jocuri pe PC sau laptop. PlayStation sau Xbox? Ce alegi pentru noul apartament?

Consola de jocuri – intre trecut, prezent si viitor

Daca incepem sa vorbim de prezent, atunci e bine sa incepem cu Sony PlayStation 4 si Microsoft Xbox One, cele mai tari console ‘next-gen’ ale momentului. Trebuie spus ca sunt de fapt singurele console de acest tip. Nu exista alta concurenta in momentul de fata.

Ambele console sunt relativ noi, si deja majoritatea titlurilor noi sunt lansate pentru aceste doua console, impreuna cu varianta pentru platforma PC (Windows).

Sa nu uitam totusi ca exista si jocuri cu titluri exclusive pentru consola de jocuri Sony sau cea Microsoft. Aceasta este o practica des utilizata de producatorii celor doua console pentru a atrage noi cumparatori.

Ca putere de calcul, consola celor de la Sony are un mic avantaj. Decizia ta de cumparare trebuie sa se faca pe baza titlurilor preferate de jocuri pe care doresti sa le joci. Seria Gran Turismo este o exclusivitate Sony, la polul opus fiind seria Forza Motorsport disponibila doar pentru Xbox. Exista multe alte titluri care sunt disponibile exclusiv doar pentru una din aceste platforme. Desi ambele console next-gen vin cu iesire video 4K, suportul este limitat doar la playback video. Asta nu si pentru jocuri, ale caror cerinte de putere de procesare sunt prea mari fata de ce poate hardware-ul celor doua console.

Acest lucru se va schimba probabil cand vor fi anuntate PlayStation 5 si viitoarea generatie Xbox, probabil undeva in jurul anului 2020, timp suficient pentru a strange bani pentru un televizor 4K bun.

Acesta este si motivul pentru care alegerea iti apartine in totalitate, mai ales in conditiile in care preturile consolelor sunt foarte similare, balanta putand sa se incline intr-o directie sau alta in timpul perioadelor de reduceri si in functie de jocurile si accesoriile oferite la pachet (bundle).

Revolutia rezolutiei 4K: PS4 Pro vs Xbox One S

In conditiile in care rezolutia 4K a inceput sa domine ofertele producatorilor de televizoare, este normal ca si gaming-ul sa se alinieze acestei tendinte. De patru ori mai multi pixeli insa inseamna si un necesar de putere de procesare de cateva ori mai ridicat. Totul pentru a reda fluent jocuri la rezolutie 4K. Daca in cazul gamingului pe un PC tot ce ai de facut este sa cumperi un monitor 4K si sa schimbi cateva componente, in cazul consolelor nu ai aceasta optiune. Astfel va trebui sa achizitionezi o noua consola.

Asa cum spuneam, totul tine de preferintele in materie de gaming – MMORPG, shooter, Open World game, racing, strategy.

Si daca inca nu te-ai decis unde sa-ti cumperi apartamentul, nu uitat ca poti prinde oferta noastra de nerefuzat. Ne poti suna sau poti sa ne vizitezi showroom-ul.

Detalii aici: https://cartierulsolar.ro/oferte-solar/oferta-martisor/


113
rămase
Apartamente disponibile in Cartierul Solar