Ferestrele regale de la Gealan. Tâmplărie de înaltă calitate pentru Cartierul Solar

Ferestrele regale de la Gealan. Tâmplărie de înaltă calitate pentru Cartierul Solar

 

ferestre gealan

Tâmplărie de înaltă calitate pentru Cartierul Solar

Gealan completează standardele înalte de eficiență ale Cartierului Solar prin furnizarea a 13.000 mp de ferestre Futura, cu folii decor lemn în nuanța Golden Oak (stejar auriu). Design-ul elegant al fațadei este accentuat de mânere și balamale cu finisaje de bronz. Tâmplăria de înaltă calitate de la Gealan Futura reprezintă unul dintre atuurile ansamblului verde.

Cu toții cunoaștem faptul că ferestrele mari ne aduc o serie de avataje, atât estetic cât și asupra sănătății. În primul rând acestea ne permit să avem parte de lumină naturală din belșug, ceea ce mărește aportul de vitamina D în organism și implicit ne transmite o stare de bine.

Gealan Futura oferă tâmplărie de înaltă calitate pentru Cartierul Solar. Ferestrele din profiluri GEALAN cu mai multe camere asigură păstrarea căldurii la interior și evită pătrunderea zgomotului. Acestea oferă siguranță, protecție și creează o atmosferă locativă inconfundabilă. Prin rezistența deosebită împotriva influențelor mediului înconjurător sau atmosferice, prezintă o durată lungă de viață. Stratul acrilic colorat este de două ori mai dur decât suprafața PVC a ferestrelor albe. Acesta prezintă o rezistență ridicată la zgâriere și împotriva influențelor atmosferice. Suprafața acrylcolor satinată, netedă și neporoasă este rezistentă împotriva prafului și murdăriei. Nu se scorojește, nu crapă și nu este nevoie să vă preocupați de revopsirea ulterioară. Ferestrele acrylcolor nu necesită aproape deloc efectuarea de lucrări de întreținere și sunt deosebit de ușor de îngrijit.

Alegerea ferestrelor este un pas important in amenajarea unei locuint, deoarece diversele tipuri functionale de mobilier din incapere sunt dispuse la randul lor tinand cont de ferestre. La fereastra se aseaza cel mai adesea – mobiler pentru lucru. De asemenea astfel de ferestre, de mari dimensiuni au nevoie de draperii și perdele care, fiind evident de mari dimensiuni dau oricărei încăperi un aer sofisticat.

Într-o lume bazată pe tehnologie avem nevoie sa privim cât mai des spre natură. Cum altfel decât prin ferestre moderne, create pe baza nevoilor unei societăți în continuă evoluție.

Vezi aici galeria foto a ansamblului: https://cartierulsolar.ro/galerie-foto/


113
rămase
Apartamente disponibile in Cartierul Solar