E urat afara? Omoara plictiseala cu cateva activitati distractive

E urat afara? Omoara plictiseala cu cateva activitati distractive

E urat afara? Omoara plictiseala cu cateva activitati distractive

Desenarea creativa a livingului,dormitorului sau bucatariei este un pas important. Oricare din variante va fi o provocare cand vine vorba de amenajarea eficienta si creativa a spatiului locativ. Dar ce te faci atunci cand iti cumperi apartament nou si vrei sa le arati si prietenilor noua ta casa? Daca vrei sa nu se plictiseasca cat sunt la tine in vizita si vreti sa va distrati mai mult, sunt o groaza de activitati ideale pentru sezonul rece sau cand este frig afara.

Jocurile sunt o activitate pentru orice varsta

Indiferent de varsta pe care o ai, jocurile pot fi un moment de relaxare si de apropiere in gasca. Si cum iarna stam mai mult in casa, mai ales atunci cand e ger sau cand e lapovita, e important sa iti pastrezi audienta activa.

Desen la minut, extrem de creativ

Reguli: Doua persoane stau fata in fata, fiecare dintre jucatori trebuie sa aiba o foaie in fata si un pix. Fiecare participant isi va desena partenerul de joc in timp ce-l priveste in ochi si nu trage deloc cu ochiul la foaia de hartie.

La final, desenul va fi foarte amuzant si interesant. Ba mai mult de atat, suntem convinsi ca vei pastra portretul pe care ti l-a facut amicul tau. In plus e usor de implementat. Ai nevoie doar de hartie si pixuri.

Un joc cu si despre celebritati

Fiecare participant va nota pe un post-it numele unei celebritati si o va lipi pe fruntea altui jucator si tot asa pana cand toti participantii au pe frunte un post-it. Fiecare jucator va trebui sa ghiceasca ce scrie pe post-it-ul de pe fruntea lui punand intrebari despre orice. Pentru a face jocul mai greu, alege nume de personaje din desene animate sau oameni de stiinta. In plus, intrebarile trebuie sa fie de genul la care raspunsurile sa fie doar cu DA sau NU. Exemplu: – E actor? (Nu.) Mai traieste? (Da) Pentru acest joc ai nevoie post-it-uri, creioane si multa inspiratie.

Un altfel de karaoke

Se formeaza echipe de cate 3 persoane. O persoana din camera trebuie sa aleaga un cuvant. Fiecare echipa va trebui sa cante cat mai multe melodii care sa contina acel cuvant. Partea amuzanta este ca niciun cantec nu poate fi repetat si fiecare persoana din echipa trebuie sa cante alta piesa. Iar daca cuvintul este ceva complicat si complex, acele melodii trebuie inventate pe loc 🙂 Ai nevoie de voci incalzite, hartie si creioane.

Joaca de-a detectivul

O persoana din grup va fi detectivul si va parasi camera la inceput, in timp ce se va alege o alta persoana din grup care va trebui sa fie ghicita (gasita) de catre detectiv. Jocul devine amuzant pentru ca atunci cand detectivul se intoarce in camera, persoana care trebuie ghicita de catre el va face cu ochiul subtil spre o alta persoana din grup care se va ridica si va face ceva dramatic (orice). Iar jocul continua astfel. Detectivul are doar doua sanse sa ghiceasca persoana desemnata de grup la inceputul jocului.

Ai nevoie de mult spatiu si atitudinea potrivita. Il poti juca si fara alte dotari, dar e important sa fie un grup de minim 8 persoane ca sa fie mai distractiv.

Pana la urma alegerile iti apartin oricare ar fi domeniul de activitate. Iar daca ai nevoie de ajutor sau sugestii nu ezita sa ne contactezi. Ai prieteni sau cunostinte care vor si ei sa se mute in Cartierul Solar? Va asteptam in ansamblu sa descoperiti toate facilitatile oferite de cel mai inovativ ansamblu rezidential din Romania.


113
rămase
Apartamente disponibile in Cartierul Solar