Cum sa-ti transformi baia intr-o oaza de relaxare

Cum sa-ti transformi baia intr-o oaza de relaxare

Cum sa-ti transformi baia intr-o oaza de relaxare

Daca ti-ai cumparat un apartament de curand,stii ca dupa achizitie urmeaza partea in care vei decide cum sa-ti mobilezi apartamentul. Si pentru ca se apropie sarbatorile de iarna si vrei sa simti relaxarea si sa te incarci cu energie cand ajungi in noua ta casa, exista cateva trucuri care te vor face sa te bucuri altfel de baile fierbinti dupa o zi solicitanta de la birou. Cum sa-ti transformi baia intr-o oaza de relaxare.

Fara investitii prea mari dar cu multa creativitate, in doar 4 pasi, poti sa ai parte de o experienta exclusivista.

  1. Culorile – pentru ca starile noastre de spirit sunt influentate cromatic

Nu stiu daca stiai, dar culorile au un mare impact asupra psihicului. Dincolo de faptul ca orice culoare are asociata o frecventa, psihologii au demonstrat ca anumite culori au un impact benefic asupra noastra.

Culori precum rosu, orange, galben sau verde fosforescent creeaza un sentiment placut de caldura indiferent de sezon. Daca vrei sa simti relaxarea suprema in baie, trebuie sa iti colorezi peretii. De asemenea, poti schimba faianta clasica bej cu ceva vernil, orange, bleu ciel sau chiar ocru.

  1. Foloseste noile tehnologii de print si pune un tablou in baie

Stim cu totii ca baia este un loc extrem de umed, unde aburii fierbinti si alte elemente fac ca baia sa fie un loc sensibil pentru amenajat. Din fericire exista pe piata diferite materiale care sunt hidrofobe si care nu isi schimba textura sau culoarea din cauza umezelii. Prin urmare, daca vrei sa ai un vibe deosebit in baie poti sa agati pe unul dintre pereti o fotografie personala sau o poza motivationala.

Rama va fi din PVC sau dintr-un alt material derivat din gama de poliuretanice, iar fotografia dintr-un material plastifiat. Nu o sa ai probleme cu umeazala zeci de ani si fotografia va rezista.

  1. Folosește sisteme sonorizare care sunt waterproof

Daca nu iti plac cabinele de dus cu radio incorporat, exista suficiente sisteme de sonorizare waterproof ca sa poti sa iti creezi in baie atmosfera dorita. Sunt pe piata o serie de boxe care suporta conexiune NFC sau bluetooth. Acestea se pot conecta la smartphone. Telefonul il poti lasa in camera sa redea playlist-ul preferat, iar boxa poti sa o iei cu tine in baie. Ca sa te bucuri de relaxare poti incerca diferite melodii care sunt construite in jurul frecventei de 693 Hrz, pentru o echilibrare acustica.

  1. Foloseste o perna subacvatica pentru masaj

Daca stii ca ai probleme cu spatele, exista perne pneumatice din material cauciucat, perne subacvatice care te pot ajuta sa te relaxezi in timp ce stai in baie. Sunt diferite modele pe piata. Unele sunt dedicate zonei cervicale, cum sunt acele tipuri de perne pentru avion sau tren. Altele sunt pentru zona lombara.

Aceste idei sunt doar sugestii pentru confortul si relaxarea ta. Important este sa nu te opresti din a fi creativ. Nu te-ai mutat inca in Cartierul Solar? Suna si poti sa te programezi pentru o vizita oricand vrei.


113
rămase
Apartamente disponibile in Cartierul Solar