Cum să-ți amenajezi apartamentul pentru copii

Cum să-ți amenajezi apartamentul pentru copii

Cum să-ți amenajezi apartamentul pentru copii, ca ei să crească armonios

Dacă te-ai mutat într-un apartament nou, mai spațios și urmează ca familia să se mărească pentru a doua oară e timpul sa regândești amenajarea întregului apartament din cadrul complexului rezidențial Cartierul Solar. În primul rând, în scurt timp, vei avea în casă doi copii. Aceștia se vor juca și vor interacționa cu piesele de mobilier din locuință.

De exemplu, dacă ambii copii sunt de acelasi sex și vrei ca ambii copii să crească în același spațiu, poți opta pe varianta paturilor suprapuse. Astfel câștigi spațiu la nivelul podelei. În plus, în spațiul economisit se poate introduce un spatiu creativ de joaca cu plastilina, creioane colorate, cuburi de lemn. Și asta nu e tot. În cazul paturilor suprapuse se pot monta în cadrul structurii de rezistență ale acestora tot felul de sertare. Acestea pot fi de mărimi sau forme diferite și utilizate pentru depozitare. Aceste sertare se pot monta în lateralul paturilor sau dedesubt.

Ai doi copii de 2 si 3 ani, de sex diferit, cum amenajezi?

Poți schimba ideea de paturi suprapuse cu paturi montate în paralel sau în colțuri diferite ale camerei. Din nou, mărimea dictează felul cum va arăta amenajarea la final. Paturile pot fi separate vizual de diferite forme de compartimentare, un paravan, o draperie sau un perete fals. Pe lângă mobilierul ce urmează a fi integrat în această cameră, decorul și accentele care contureaza personalitatea încăperii sunt în aceeași măsură importante pentru copii, mai ales daca nu sunt la fel.

Cum colorăm o cameră de copii

Când vine vorba de camera copiiilor, niciodată lucrurile nu sunt simple. De la modele de tapet și fototapet cu personaje sau scene din desenele animate, la stickere și multe culori care să stimuleze imaginația și creativitatea, totul trebuie gândit cu grijă.

Odată ce copiii încep să crească și să-și exprime personalitatea, sunt șanse ca pereții să fie invadați foarte repede cu postere, afișe de film, benzi desenate, de jocuri sau cu alte imagini preferate, așa că e bine sa optați pentru o vopsea adecvată care să reziste la diferite tipuri de adeziv.

Să nu uitam – copiii NU sunt niște adulți mai mici

Deseori privim copiii ca o reflecție a noastră și asteptăm ca ei să gândească așa cum o facem noi. Nu trebuie să ignorăm faptul că dacă o să fiți vizitați de o alta familie cu copii copiii dumneavoastră nu-i vor invita în living pe ceilalți copii ci vor prefera să aibă propriul lor spațiu și se vor duce în camera.

Altfel spus, e bine ca în camera copiiilor să fie covoare sau o gresie rezistentă. Parchetul trebuie să reziste la frecare și să nu-și piardă luciul. Per total, nu e deloc o muncă ușoară să fii părinte și să ai doi copii, dar totul o sa se așeze cu timpul.

Avantajul de a avea un apartament în complexul rezidențial Cartierul Solar ține de faptul că aici există spații verzi ideale pentru recreere pentru copii. Vă așteptăm pentru o vizită!

 


113
rămase
Apartamente disponibile in Cartierul Solar