Cum să ai sonorizare de calitate într-o casă nouă

Cum să ai sonorizare de calitate într-o casă nouă

Cum să ai sonorizare de calitate într-o casă nouă

Daca te-ai mutat recent intr-un apartament si esti pasionat de tot ce inseamna sonorizare, acustica, vibratii muzicale, beat, bass, subwoofer, atunci cu siguranta iti vei dori in living un sistem audio de calitate. Unul care sa redea extrem de fin toate impedantele si inflexiunile unor piese muzicale sau productii de cinema. Desi le-ai vazut in special in restaurante, sali de cinema si alte locuri publice, exista acum destule firme care te pot ajuta sa iti montezi difuzoare direct in tavan sau aplicate in pereti falsi. Pentru cineva care iubeste sunetul si muzica moderna, deja sistemele de 5.1 sau 8.1 sunt depasite. Ele nu reusesc sa ofere acea senzatie de sunet 360 cu adevarat.

Cum să ai o sonorizare de calitate dacă te-ai mutat într-o casă nouă

Un sistem audio cu difuzoare aplicate in tavan si pereti creeaza efectul numit roomaudio. Sistemul de amplificare a locuintei la nivel de 360 de grade se poate personaliza in cele mai mici detalii. Designul minimalist si aerisit se adapteaza oricarui tip de mobilier.

Un sistem roomaudio este compus, in varianta cea mai minimală de cateva difuzoare pentru tavan fals. Vorbm in special un tavan pe structura de rigips sau cadru de aluminiu sau lemn. Coloanele  audio pentru exterior care pot fi incastrate in perete fals sau tinute in afara pieselor de mobilier. Amplificatorul montat inteligent si minimalist si, evident, o sursa de muzica gen cd player, dvd player sau chiar un sistem Home Cinema cu televizor inteligent inclus.

Exista sisteme roomaudio care au atenuatoarele de volum setate intr-o telecomanda inteligenta. Sau exista sistemele premium unde poti sa faci setarile cu ajutorul unui device de tip internet of things si sa dai comenzi vocale, cu sistem de siguranta prin amprentare vocala. Un astfel de sistem poate fi gandit si ca alarma care sa conecteze prin bluetooth smartphone-ul tau, tableta, laptop-ul sau smart TV-ul.

Cu ajutorul unui sistem roomaudio scapi de tot felul de cutii si carcase gen subwoofer sau boxe pe care le poti rasturna din greseala cand faci curatenie sau, daca ai copii sau animale de casa, riscul ca acesta sa se sparga este si mai mare.

Cu un sistem roomaudio petrecerile de apartament vor deveni adevarate experiente de viata. Iar in bucatarie, pot fi montate difuzoare aparente care sa te faca sa simti ca iei masa in cel mai select restaurant din lume. Atenuatoarele de volum montate in fiecare incapere, fac magie. Aceasta deoarece fiecare poate sa-si ajusteze volumul audio, dupa preferinte. Daca alegi varianta hi-tech, vei fi uimit de cate lucruri poti controla doar cu vocea.

Cum functioneaza un sistem roomaudio?

E extrem de simplu. Toate comenzile intre difuzoarele de pe tavan, perete si statie se face prin semnal audio de cea mai fidela calitate. In plus, daca alegi pentru mai multe surse de sunet, structura presupune impartirea fiecarei camere intr-un modul individual.

Practic, chiar daca tot sistemul comunica, la alegere, poti sa faci in asa fel incat daca tu vrei sa asculti ceva in living si sotia altceva in dormitor, sa se realizeze acest lucru extrem de simplu. Practic printr-un simplu comutator poti sa ai acelasi sunet in tot apartamentul sau sunete diferite in camere diferite.De mentionat ca in fiecare centru de comanda trebuie sa existe un periferic sau un auxiliar independent. De exemplu doua televizoare, doua cd-player, dvd player, etc.


113
rămase
Apartamente disponibile in Cartierul Solar