Cele mai interesante propuneri de cabine de dus pentru apartamente

Cele mai interesante propuneri de cabine de dus pentru apartamente

Odata ce te-ai mutat intr-o casa noua, intr-un apartament nou, modern, intr-un apartament sustenabil din punct de vedere energetic cum sunt apartamentele din cadrul complexului Cartierul Solar, e timpul sa te gandesti si la detalii. Detaliile mici fac diferenta.

Unul dintre aspectele extrem de importante de care trebuie sa tii cont este cabina de dus. Daca optezi pentru ea e clar ca iti doresti mai mult spatiu in baie. Si daca ideea ti se pare comuna si banala, exista cateva variante interesante de cabine de dus care iti vor schimba cu siguranta perceptia.

Cabine de dus opace

Cabinele de dus opace sunt ideale atat pentru uz casnic. Sunt si mai bune pentru zone mai expuse cum ar fi sali de sport sau unitati de cazare. Practic ele sunt configurate dintr-un material opac, extrem de rezistent care nu permit trecerea luminii. In plus, acestea vin de multe ori cu un sistem Antiblock care le asigura functionalitatea pe o perioada mare de timp. Practic acest sistem previne blocarea sau deformarea partilor culisante.

Cabine de dus din sticla securizata

Daca iti place senzatia de spatiu atunci cand faci dus, poti opta atunci pentru cabine din sticla securizata. Panourile de sticla transparenta pleaca de la grosimi de minim 6mm.

In plus, datorita gradului ridicat de prelucrare si securizare, in cazul unui incident nefericit, toata sticla se transforma in blocuri marunte care nu reprezinta un pericol de taiere. Ideea este ca aceste sticle sunt extrem de rezistente. Doar la loviri repetate cu corpuri metalice acestea se pot sparge.

Cabine de dus cu balamale pivotante

Daca iti doresti mai multa libertate de miscare in baia ta personala, poti opta pentru o cabina de dus cu balamale pivotante. O astfel de cabina de dus, indiferent ca este configurata dintr-un material opac sau sticla securizata, cu ajutorul balamalelor pivotante, ea iti ofera posibilitatea deschiderii usilor atat in exterior, cat si in interior.

Astfel de cabine de dus sunt disponibile atat in varianta semirotunda cat si in varianta rectangulara.

Ca sugestie, daca vreti sa instalati o cabina de dus cu balamale pivotante intr-un colt, e mult mai utila varianta semirotunda, mai ales daca spatiul pentru baie e mai mult lung decat lat. Daca spatiul pentru baie e mai lat, atunci se potriveste perfect si varianta rectangulara.

Sau, daca vreti sa economisiti spatiul si mai mult, puteti opta pentru varianta rectangulara doar ca in loc sa folositi doua usi puteti folosi o singura usa cu un perete fix.

Cabine de dus Walk-In

Daca vreti sa fiti original sau va plac spatiile atipice, atunci puteti opta pentru o cabina de dus de tip Walk-In. Aceasta are ca element central un panou de sticla securizata cu o grosime de minim 8 mm. Sticla poate fi ranforsata si tratata incat sa fie mata sau fumurie. Stabilitatea ii este asigurata de catre un suport inovativ si elegant. Suportul este dintr-un aliaj metalic sau polimer si un brat de  fixare.

Avantajul unei astfel de cabine este ca economiseste foarte mult spatiu. Este usor de montat si transportat si este extrem de versatila. Se poate monta direct pe pardoseala, folosind sifon sau rigola de dus.


113
rămase
Apartamente disponibile in Cartierul Solar