Materiale folosite

Disclaimer: *Materialele de constructie vor fi modificate in perioada imediat urmatoare, dupa alegerea furnizorilor.

 

În Cartierul Solar structura de rezistență este alcatuită din fundații de beton armat, stâlpi, diafragme reprezentate de peretii structurali ai structurii, planșee, atice și scări din beton armat monolit.

 • Planșeele sunt tip dală de 20 cm grosime – pentru ca apartamentele sa nu aibă grinzi pe tavan și pentru o izolatie bună la zgomotul de impact.
 • Balcoanele apartamentelor au lățimea de 1.3 m și lungime variabilă.
 • Pereţii exteriori sunt alcătuiţi din zidărie de cărămidă tip Porotherm Light de 30 cm grosime.
 • Zidaria este termoizolata la exterior cu polistiren expandat EPS 80 de 10 cm iar peste stratul de adeziv aplicat pe suprafata polistirenului se aplica plasă de fibră de sticla.
 • La exterior termoizolația va fi finisată cu tencuială decorativă texturată, culoari alb, crem, maro și rosu.
 • Pereţii interiori separatori între apartamente sunt realizați din zidărie și cărămidă  tip Porotherm de 25 cm.
 • Pereții de compartimentare din interiorul apartamentelor sunt  din cărămidă  tip Porotherm de 11.5 cm, iar ghenele de instalații sunt mascate prin gips-carton și izolate cu vată minerală 5 cm grosime.

vezi prezentare video

 

Certificat energetic clasa A.

O clădire se poate încadra într-o clasa energetica sau alta în funcție de „performanțele” sale în ceea ce privește capacitatea acesteia de a economisi energie. Clasificarea energetică a clădirii este facută în funcție de consumul total de energie al clădirii. Sunt 7 clase energetice de la A la G în care cladirile pot fi încadrate. Clasa energetica A presupune un consum de mai puțin de 125 KWh/mp/an, energie consumată pentru asigurarea condițiilor optime de temperatură, iluminat, apă caldă în timp ce clasa energetică G presupune un consum de peste 820 KWh/mp/an. Pornind de la caracteristicile sistemului construit: grosimea pereților, zidăria folosită, tipul de acoperiș, planseul peste subsol, planșeul superior, starea sistemului de distribuție al agentului termic, performanța sistemului de încălzire, panourile solare generatoare de energie verde, clădirile Cartierului Solar au fost încadrate în această clasă energetică, astfel locatarii vor beneficia de condiții optime de viețuire cu un consum redus de energie. La ora actuala majoritatea clădirilor din România se încadrează în acest moment în clasele C sau D. Nici măcar clădirile noi (majoritatea dintre ele) nu intră în clasa A, decât daca au fost special proiectate și construite în acest sens, asa cum este cazul Cartierului Solar.

 • Tâmplăria exterioară va fi din PVC multicameral tip GEALAN, cu folii decor lemn în nuanța Golden Oak (stejar auriu), cu geam termopan tripan (sticla clara). Geometria cu 6 camere şi adâncimea mare de construcție din toc şi cercevea determină o izolare termică şi fonică excelente. Glafurile se vor realiza din tabla si acoperita cu strat poliesteric de culoare maro. Design-ul elegant al fațadei este accentuat de mânere și balamale cu finisaje de bronz.
 • Acoperișul este de tip terasa necirculabila avand urmatoarea componenta: beton usor termoizolant de panta, termoizolatie cu polistiren expandat de mare densitate EPS 200 de 10 cm si hidroizolat cu membrana bituminoasa armata cu poliester. Terasa este protejata cu un strat de geotextil ca protectie mecanica si strat de separare peste care se va aseza un strat de pietris de 10 cm grosime pentru protejarea hidroizolatiei.
 • Fiecare bloc are montat pe terasă Panouri Solare pentru captarea energiei solare și conversia în energie electrică folosită pentru parțile comune ale imobilului.
 • Balcoanele vor avea balustradă de protecție cu H=90 cm, din confecție metalică ușoara și parapet din panouri de sticlă clară securizată, materiale care nu se degradează în timp.
 • Subsolul va avea peretii simplu zugraviti si intreaga pardsoseala va fi din beton elicopterizat suprafata fiind intarita cu quartz. Destinatia subsolului este de parcare, spatii tehnice (statie de pompare, camera electrica) si boxe.
 • Zona verde se va amenaja cu gazon și vegetație de mică, mijlocie și mare înălțime.

vezi prezentare video

 

   Băile

o Pereții vor fi placați cu plăci ceramice de înaltă calitate pe intreaga inaltime, puse la dispozitie de partenerii nostri de renume din Italia si Spania, Keros Ceramica si Cristacer.

o Tavanele vor fi finisate cu glet și zugrăvite în culoare albă.

o Pardoseala va fi placată cu plăci ceramice de înaltă calitate, puse la dispozitie de partenerii nostri de renume din Italia si Spania, Keros Ceramica si Cristacer.

o Băile vor fi dotate cu cadă sau cabină de duș cu baterie și duș, lavoar cu baterie și picior, vas WC și rezervor, tip Sanotechnik, calorifer portprosop, o priza simpla, ventilator și intrerupator

   Bucătăriile

Pereții vor fi zugrăviți în culoare alba, iar pe peretele cu blatul de lucru va fi aplicata faianță de la înălțimea de 90 cm până la înălțimea de 1.50 m.

o Tavanele vor fi finisate cu glet și zugrăvite în culoare albă.

o Pardoseala va fi placată cu plăci ceramice de înaltă calitate, puse la dispozitie de partenerii nostri de renume din Italia si Spania, Keros Ceramica si Cristacer.

o Bucătăriile vor fi dotate cu calorifer, centrală termică, instalație de gaze, senzor de gaz, 2 prize duble la blatul de lucru, o priză simplă pentru hotă, o priză dublă pentru masina de gătit, o priză dublă pentru frigider și întrerupător.

    Dormitoarele

o Pereții vor fi zugrăviți în culoare albă.

o Tavanele vor fi finisate cu glet și zugrăvite în culoare albă.

o Pardoseala va fi realizata cu parchet laminat flotant de 12,3 mm grosime.

o Dormitoarele vor fi dotate cu calorifer, instalație pentru TV, priză dubla TV, două prize duble în lateralul patului și întrerupător.

   Livingurile

o Pereții vor fi zugrăviți în culoare albă.

o Tavanele vor fi finisate cu glet și zugrăvite în culoare albă.

o Pardoseala va fi realizata cu parchet laminat flotant de 12,3 mm grosime.

o Livingurile vor fi dotate cu calorifer, instalație pentru TV, priză internet, priză dubla TV, două prize duble în lateralul canapelei, priza pentru aparatul de aer conditionat si întrerupător.

   Holurile

o Pereții vor fi zugrăviți în culoare albă.

o Tavanele vor fi finisate cu glet și zugrăvite în culoare albă.

o Pardoseala va fi placata cu placi ceramice sau parchet de inalta calitate, puse la dispozitie de partenerii nostri de renume din Italia si Spania, Keros Ceramica si Cristacer.

   Balcoanele

o Pereții vor fi finisați cu tencuială decorativă în culorile fațadei.

o Pardoseala va fi placată cu plăci ceramice de înaltă calitate.

o Ușa Intrare Pinum

o Uși interioare tip Pinum

o Utilități: apartamentele sunt contorizate individual și racordate la rețeaua electrică, la rețeaua de gaze, la rețeaua de apă a orașului și conectate prin fibra optica (FTH) la rețeaua DIGI.


vezi prezentare video

 

 • Ansamblul va fi dotat cu loc de joacă pentru copii si zone de agrement pentru întreaga familie. Materialul pavelelor este elastic și absoarbe puternic orice fel de căzătură, astfel cei mici putandu-se juca in siguranta.
 • Scările interioare si circulațiile orizontale din întreaga construcție vor fi finisate cu plăci ceramice de înalta calitate, rezistente traficului intens.
 • Lift – de la subsol pana la ultimul nivel. Fiecare scara este dotata cu un lift de o capacitate de 8 persoane/lift, marca Schindler. Modelul ales de Cartierul Solar este caracterizat prin funcționarea cu zgomot redus. Este un produs care se încadrează în clasa A din punctul de vedere al eficienţei energetice. Pereții din sticla au vedere panoramica către interiorul imobilului, unde acoperișul din geamuri permite iluminatul natural pe tot parcursul zilei.
 • Locuri de parcare situate la subsol sau in exterior, pe paltforme din beton armat si marcate.
 • Iluminat LED – casa scării, lifturile și curtea vor fi iluminate cu neoane și proiectoare led pentru un cost scăzut al energiei electrice al spațiilor comune
 • Supreveghere si acces controlat– ansamblul va beneficia de supraveghere non-stop, sistem de acces restrictionat cu monitorizare, bariere si sistem de taxare.
 • Supraveghere video – zona de acces și spațiile din jurul imobilului vor fi supravegheate video.

vezi prezentare video

 

În Cartierul Solar apartamentele sunt dotate cu centrale termice proprii, Immergas. Centralele sunt în condesație iar radiatoare sunt oțel vopsite în câmp electrostatic culoare alb, dimensionate pentru fiecare încapere în funcție de suprafață și mărimea spațiului vitrat. Centralele cu condensare folosesc o cantitate suplimentară de căldură echivalentă căldurii latente de condensare a vaporilor de apă din gazele de ardere. Consumul va fi cu până la 30% mai puțin gaz decât cele standard și au un randament mult mai ridicat. Gama largă de accesorii opționale destinate termoreglării ambientale, sunt silențioase și garantează emisii poluante deosebit de reduse. Sistemul de distributire agent termic se face prin conducte tip PEX REHAU.


vezi prezentare video

 

 • Sistemul de distribuție este format din tablou electric echipat cu siguranțe automate tip Schneider, conductor din Cu de 1,5 mm si 2,5 mm, protejate prin tubulatură tip copex PVC.
 • Aparatajul este tip Gunsan, întrerupatoare și prize de culoare alb.

vezi prezentare video

Newsletter

Abonati-va la newsletterul cartierului solar pentru a fi la curent cu cele mai noi informatii

Am citit si am ințeles politica site-ului de prelucrare a datelor cu caracter personal si libera circulație a acestor date. Detalii aici.

Sunt de acord ca site-ul cartierulsolar.ro sa prelucreze datele mele cu caracter personal enumerate mai sus in vederea trimiterii de newslettere, oferte, promotii, informari cu privire la produsele si serviciile oferite de catre dezvoltatorului ansamblului Cartierul Solar.

A aparut o eroare. Va rugam sa verificati datele introduse!

Ati fost abonat cu succes la newsleterul nostru. Va multumim!

27
Apartamente vândute
113
Apartamente rămase
Deschide whatsapp
Suntem online!
Scrie-ne pe Whatsapp!
Buna ziua!
Va stam la dispozitie pentru orice intrebare.