Furnizori

Disclaimer: “Furnizorii de materiale de constructie vor fi anuntati in perioada imediat urmatoare.

Pornind de la cele 4 elemente fundamentale – pămant, apă, aer, foc – blocurile ceramice Porotherm sunt create pentru case făcute să dureze, perfect integrate în mediul înconjurător. Cărămida este un material de constructie sustenabil. Având în vedere impactul pe care cladirile il au asupra consumului de energie și asupra mediului, cărămida ar trebui să facă parte din orice strategie de construcție ecologică. De aici am pornit și noi colaborarea cu Weinerberger România, cu scopul de alege produse care au fost realizate ținând cont de temperaturi, umiditate si activitati seismice din Romania, tocmai pentru a oferi casei tale siguranta si durabilitate.

Cartierul Solar foloseste produsele din Gama Optim si Interior, caramizi extrem de versatile si cu grad ridicat de manevrabilitate.

Porotherm 25/30 Light Plus este un bloc ceramic destinat realizarii peretilor structurali in zone cu acceleratia seismica ag<=0,15g, peretilor inramati in cadre si peretilor nestructurali de inchidere si compartimentare, din zidarie cu protectie impotriva penetrarii apei. Produsul permite realizarea peretilor de zidarie cu grosime de 25cm sau 30cm.

Porotherm 11.5 N+F este un bloc ceramic cu nut si feder. Este destinat executiei peretilor nestructurali de compartimentare din zidarie, cu protectie impotriva penetrarii apei. Porotherm 11.5 N+F ofera cel mai bun randament in executie a zidariei, cu un necesar de 8buc/mp de perete si fara mortar in rostul vertical.

Cele mai importante avantaje atunci cand vorbim de caramida

  1. Caramida are un coeficient de rezistenta extrem de ridicat la presiune. Datorita structurii sale compacte, caramida este extrem de utila pentru gestionarea punctelor de rezistenta a caselor. Altfel spus, o caramida rezistenta trebuie sa poata sa sustina cel putin 7 N forta pe fiecare milimetru patrat.
  1. Caramida este un bun izolator termic. Zidurile exterioare si interioare ale unei locuinte prezinta avantajul unei conductivitati termice scazute, daca sunt realizate din caramida. Asta inseamna ca iarna se va pierde greu caldura din interior, ceea ce asigura un randament ridicat atunci cand vorbim de incalzire si facturi mai mici la intretinere, iar vara se va pastra racoare in apartament. Totul este influentat din punct de vedere termic de geometria golurilor interioare, numarul lor si grosimea blocului de caramida, vor creste proprietetile termice ale zidurilor.
  1. Sa nu uitam ca atunci cand vorbim de caramida vorbim de cel mai ecologic material de constructie. Datorita ingredientelor 100% naturale, caramida poate fi reciclata la nesfarsit iar daca este abandonata in aer liber, ea va fi rapid reintegrata in circuitul natural.

MORTAR – VOPSEA – POLISTIREN

Din 1996, AdePlast produce materiale de construcții de cea mai buna calitate. Compania o gamă completă de materiale de construcții: adezivi și mortare, polistiren și vopsele. Fiind leader pe piața românească, Cartierul Solar i-a ales ca și colaboratori. Mortarul prezinta lucrabilitate usoară, aderență foarte bună, marcă controlată ridicată. De asemenea am ales placi termoizolante ADEPlast din granule de polistiren expandat pentru cladiri, de 10 cm.

În ceea ce priveste vopseaua pentru pereții interiori ne-am orientat către gama lor de lux și anume: Aeria GOLD. Am ales o vopsea care lasă peretele să respire, o vopsea care se spala ușor și care este prietenoasă cu mediul, cu efect antibacterian. Aeria GOLD cu PORUS X satisface toate nevoile cu care te confrunți în momentul renovării, deoarece este:

Super – lavabilă: se spală cu apă și detergent

Super – albă: peretele zugravit va fi alb strălucitor

Super – acoperire: un singur strat este suficient, deoarece acoperă dintr-o singura mână, fără să stropească – iar rezultatul este un perete cu aspect mat-mătăsos.

Are o lucrabilitate foarte bună: se întinde ușor, nu ține la mână. Ingredientele active din Aeria GOLD îi confera un efect anti-bacterian, avizat de Ministerul Sănătătii. Aeria GOLD acționează, încă din momentul aplicării, precum un scut și protejează în mod continuu și activ împotriva bacteriilor din mediul înconjurător.

Formula nepoluantă: prietenoasă cu mediul, fără mirosuri neplăcute la aplicare. Hidrofoba: datorita ingredientului PORUS X, Aeria GOLD are permeabilitate la vapori și lasă peretele să respire.


Gealan completează standardele înalte de eficiență ale Cartierului Solar prin furnizarea a 13.000 mp de ferestre Futura, cu folii decor lemn în nuanța Golden Oak (stejar auriu). Design-ul elegant al fațadei este accentuat de mânere și balamale cu finisaje de bronz.

Cu toții cunoaștem faptul că ferestrele mari ne aduc o serie de avataje, atât estetic cât și asupra sănătății. În primul rând acestea ne permit să avem parte de lumină naturală din belșug, ceea ce mărește aportul de vitamina D în organism și implicit ne transmite o stare de bine.

Ferestrele din profiluri GEALAN cu mai multe camere asigură păstrarea căldurii la interior și evită pătrunderea zgomotului. Acestea oferă siguranță, protecție și creează o atmosferă locativă inconfundabilă. Prin rezistența deosebită împotriva influențelor mediului înconjurător sau atmosferice, prezintă o durată lungă de viață. Stratul acrilic colorat este de două ori mai dur decât suprafața PVC a ferestrelor albe. Acesta prezintă o rezistență ridicată la zgâriere și împotriva influențelor atmosferice. Suprafața acrylcolor satinată, netedă și neporoasă este rezistentă împotriva prafului și murdăriei. Nu se scorojește, nu crapă și nu este nevoie să vă preocupați de revopsirea ulterioară. Ferestrele acrylcolor nu necesită aproape deloc efectuarea de lucrări de întreținere și sunt deosebit de ușor de îngrijit.


Cartierul Solar vă pune la dispoziție prin intermediul Schindler Romania, cea mai nou tehnologie în materie de ascensoare – adaptate tipului de imobil din ansamblul nostru

Schindler România S.R.L. este unica responsabilă pentru distribuirea, instalarea şi întreţinerea tuturor produselor Schindler (ascensoare şi scări rulante) în Romania.

Modelul ales de Cartierul Solar este caracteziat prin funcționarea cu zgomot redus. Este un produs care se încadrează în clasa A din punctul de vedere al eficienţei energetice.

Pereții din sticla au vedere panoramica către interiorul imobilului, unde acoperișul din geamuri permite iluminatul natural pe tot percursul zilei.


Romstal este cel mai mare distribuitor sanitar din România și unul dintre cei mai mari din Europa de Est cu 198 de magazine din România, Ucraina, Serbia, Moldova, Rusia, Bulgaria și Italia. Compania oferă de asemenea materiale electrice și de izolare.


Fiecare apartament din Cartierul Solar dispune de centrala termică proprie și calorifere în fiecare cameră.

Avantajele CENTRALELOR CU CONDENSARE

Centralele cu condensare folosesc o cantitate suplimentară de căldură echivalentă căldurii latente de condensare a vaporilor de apă din gazele de ardere. În felul acesta ele consumă cu până la 30% mai puțin gaz decât cele standard și au un randament mult mai ridicat. Sunt special concepute pentru a fi conectate la o gamă largă de accesorii opționale destinate termoreglării ambientale, sunt silențioase și garantează emisii poluante deosebit de reduse.


Cartierul Solar a ales sa lucreze in materie de servicii de telecomunicatie cu unul este unul dintre cei mai importanti operatori de servicii integrate de telecomunicatii din regiune, furnizand servicii sub brandul Digi in Romania, Ungaria, Spania si Italia.

In prezent, RCS-RDS este lider in Romania pe piata segmentului de servicii de televiziune prin cablu si satelit, prezentate sub brandul Digi TV si de servicii de internet, sub brandul Digi Net. Totodata este un furnizor important de servicii de telefonie mobila – Digi Mobil, precum si telefonie fixa – Digi Tel.

Newsletter

Abonati-va la newsletterul cartierului solar pentru a fi la curent cu cele mai noi informatii

Am citit si am ințeles politica site-ului de prelucrare a datelor cu caracter personal si libera circulație a acestor date. Detalii aici.

Sunt de acord ca site-ul cartierulsolar.ro sa prelucreze datele mele cu caracter personal enumerate mai sus in vederea trimiterii de newslettere, oferte, promotii, informari cu privire la produsele si serviciile oferite de catre dezvoltatorului ansamblului Cartierul Solar.

A aparut o eroare. Va rugam sa verificati datele introduse!

Ati fost abonat cu succes la newsleterul nostru. Va multumim!

27
Apartamente vândute
113
Apartamente rămase
Deschide whatsapp
Suntem online!
Scrie-ne pe Whatsapp!
Buna ziua!
Va stam la dispozitie pentru orice intrebare.