Despre proiect

Stadiul construirii și vânzării de apartamente în Cartierul Solar la data de 24 iulie 2018

CARTIERUL SOLAR livreaza catre clienti 174 apartamente pana la finalul lunii iulie, finalizeaza construirea a 261 apartamente pana la finalul lunii septembrie si a altor 118 apartamente pana la finalul lunii decembrie 2018, un total de 553 de apartamente construite.

Bazat pe un concept integrat de locuire, CARTIERUL SOLAR și-a dorit crearea unui nou standard locativ și a reușit să devină în scurt timp un punct de referință pentru piața imobiliară din Bucuresti. Apetitul crescut al persoanelor interesate de achizitia unei locuinte in CARTIERUL SOLAR a facut ca dezvoltatorul proiectului, Ad Astra Partners Srl, sa devanseze construirea ultimelor 6 blocuri din totalul de 15 al intregului proiect”, a declarat Rus Adrian, director de marketing si vanzari.

Blocurile Neptun, Pluto, Ceres si Haumea, cu un total de 261 de apartamente vor fi finalizate la cheie pana la sfarsitul lunii septembrie 2018, iar blocurile Makemake si Eris, cu un total de 120 de apartamente vor fi finalizate la nivel de structura pana la sfarsitul lunii decembrie 2018.

Din totalul de 435 de apartamente in cele 6 blocuri, mai sunt asteptati doar 136 de clienti care se vor  bucura de o locuinta noua si se vor alatura in felul acesta restului de 289 de fericiti posesori care au incheiate deja promisiuni de vanzare.

“Ne bucuram de un interes sporit din partea clientilor pentru apartamentele construite in CARTIERUL SOLAR, luand in considerare numeroasele facilitati oferite: panouri solare pe fiecare bloc, peste 14.000 mp de spatii verzi, locul de joaca pentru copii, piscina de 375 mp, diversele functiuni ale spatiilor comerciale existente (farmacie, cabinet medical, beauty salon, market, restaurant, sala de fitness, gradinita). La finalul lunii iulie asteptam mutarea celor 170 de fericiti proprietari care au cumparat apartamente in blocurile Soare, Luna si Uranus si care se vor alatura celoralti 408 proprietari de apartamente care sunt deja mutati si fac parte din comunitatea CARTIERULUI SOLAR. Ritmul sustinut al construirii de apartamente, cele peste 700 apartamente vandute in mai putin 3 ani de la demararea proiectului  au cucerit increderea clientilor de a se muta intr-un ansamblu ce ofera practic facilitatile unui ansamblu rezidential de lux.”, ne spune Rus Adrian.

Procentele de vanzare si stadiile de construire ale apartamentelor din CARTIERUL SOLAR in fiecare dintre cele 5 faze de lucrări sunt:

Toate apartamentele sunt in curs de livrare catre proprietari.

 

Total general:

CARTIERUL SOLAR reprezintă o investiție totală de 45 de milioane de euro, fiind primul ansamblu rezidențial din România dotat cu panouri solare fotovoltaice pentru generarea de energie verde si cel mai mare ansamblu din Sud-Estul Europei construit la o asemenea dimensiune.

CARTIERUL SOLAR a demarat in septembrie 2015, este situat în sectorul 4 al Bucureștiului si are o suprafață totală de peste 100.000 de metri pătrați construiți. Acesta include 15 clădiri de locuințe în regim de înălțime D+P+5E, cu un număr total de 963 apartamente cu una, două și trei camere.

Apartamentele au suprafețe construite totale începând de la 50 mp pentru o garsonieră și ajung până la 120 mp pentru apartamentele cu trei camere, cu prețuri de la 30.000 euro si până la 86.000 euro.

Fiecare etapa si faza de constructie pot fi urmarite accesand www.cartierulsolar.ro si pagina noastra de facebook https://www.facebook.com/CartierulSolar/.

Termenul final estimat de predare al apartamentelor din cele 15 blocuri ale CARTIERULUI SOLAR este martie 2019.

Departamentul de marketing al CARTIERULUI SOLAR vine in permanenta cu campanii de promovare si oferte speciale, care pot fi urmarite si accesate pe site-ul www.cartierulsolar.ro si pe pagina de facebook.

Completati formularele de contact si vizionare existente pe www.cartierulsolar.ro sau sunati la telefoanele 0721262630 sau 0721262631pentru a va programa vizionarea.

Consultantii de vanzari ai CARTIERULUI SOLAR va asteapta la vizionare!

 

Bucuresti, 24 iulie 2018

Rus Adrian,

Director de marketing si vanzari,

E-mail: adrian.rus@cartierulsolar.ro

Telefon: 0722207170

 

Imagini după construire

Schitele Cartierului Solar

Newsletter

Abonati-va la newsletterul cartierului solar pentru a fi la curent cu cele mai noi informatii

Am citit si am ințeles politica site-ului de prelucrare a datelor cu caracter personal si libera circulație a acestor date. Detalii aici.

Sunt de acord ca site-ul cartierulsolar.ro sa prelucreze datele mele cu caracter personal enumerate mai sus in vederea trimiterii de newslettere, oferte, promotii, informari cu privire la produsele si serviciile oferite de catre dezvoltatorului ansamblului Cartierul Solar.

A aparut o eroare. Va rugam sa verificati datele introduse!

Ati fost abonat cu succes la newsleterul nostru. Va multumim!

725
Apartamente vândute
125
Apartamente rămase faza 4