Despre proiect

Pe parcursul lunii decembrie CARTIERUL SOLAR finalizează aplicarea finisajelor pentru faza IV de construcție și partea de termoizolație pentru faza V de construcție. În anul 2018 încă 220 de proprietari s-au alăturat locatarilor Cartierului Solar.

Nota 10 ! A meritat toate asteptarile! Sper ca toata lumea sa se adapteaze la traiul asta mai ECO! Parcul e superb, este liniste, intretinere mica! Bine izolate! (Rizescu Sebastian)*

Am cumpărat un apartament cu 3 camere, foarte spațios, de care sunt mulțumită, vedere spre jumătate de parc și locul de joaca pentru copii. Din punctul meu de vedere este un cartier frumos, cu un parc îngrijit unde iti poți plimba copilul și cățelul in siguranța chiar și seara, fiind foarte luminat. Dezvoltatorii foarte comunicativi și receptivi la orice probleme am avut……Un bun raport calitate-preț, costuri zero pentru cheltuieli comune de energie. ( Ionescu Nicoleta)*

Un cartier linistit, cu apartamente spatioase, parculet pentru copii curat, scara interioara bine luminata. (Radulescu Gheorghita)*

*Sursa facebook reviews

 

Bazat pe un concept integrat de locuire, CARTIERUL SOLAR și-a dorit crearea unui nou standard locativ și a reușit să devină în scurt timp un punct de referință pentru piața imobiliară din Bucuresti. Apetitul crescut al persoanelor interesate de achizitia unei locuinte in CARTIERUL SOLAR a facut ca dezvoltatorul proiectului, Ad Astra Partners Srl, sa devanseze construirea ultimelor 6 blocuri din totalul de 15 al intregului proiect.

Ne bucuram de un interes sporit din partea clientilor pentru apartamentele construite in CARTIERUL SOLAR, luand in considerare numeroasele facilitati oferite: panouri solare pe fiecare bloc, peste 14.000 mp de spatii verzi, locul de joaca pentru copii, piscina de 375 mp, diversele functiuni ale spatiilor comerciale existente (farmacie, cabinet medical, beauty salon, market, restaurant, sala de fitness, gradinita). A inceput mutarea celor 170 de proprietari care au cumparat apartamente in blocurile Soare, Luna si Uranus si care se vor alatura celorlalti 408 proprietari de apartamente care sunt deja mutati si fac parte din comunitatea CARTIERULUI SOLAR. Ritmul sustinut al construirii de apartamente, cele peste 790 apartamente vandute in mai putin 3 ani de la demararea proiectului  au cucerit increderea clientilor de a se muta intr-un ansamblu ce ofera practic facilitatile unui ansamblu rezidential de lux.”, ne spune Rus Adrian.

Procentele de vanzare si stadiile de construire ale apartamentelor din CARTIERUL SOLAR in fiecare dintre cele 5 faze de lucrări sunt:

  • Faza I: 100% vandute – 264 de apartamente construite, 264 de apartamente vandute. Toate apartamentele au fost livrate catre proprietari.
  • Faza II: 100% vandute – 144 de apartamente construite, 144 de apartamente vandute. Toate apartamentele au fost livrate catre proprietari.
  • Faza III: 100% vandute – 174 de apartamente construite, 174 de apartamente vandute.

Apartamentele se predau catre proprietari.

  • Faza IV: 77% vandute – 261 de apartamente construite, 206 de apartamente vandute. Cele 4 blocuri se află acum în etapa finala a finsajelor.
  • Faza V: 38% rezervate – 120 de apartamente construite, 62 apartamente vandute. Structurile de rezistenta sunt ridicate pentru cele 2 blocuri; s-au terminat lucrarile de compartimentare pe zidarie,

Total general:

  • Fazele I, II, III, IV si V: 86% vandute – 846 apartamente vandute sau rezervate din cele 963 de apartamente construite.

CARTIERUL SOLAR reprezintă o investiție totală de 45 de milioane de euro, fiind primul ansamblu rezidențial din România dotat cu panouri solare fotovoltaice pentru generarea de energie verde si cel mai mare ansamblu din Sud-Estul Europei construit la o asemenea dimensiune.

CARTIERUL SOLAR a demarat in septembrie 2015, este situat în sectorul 4 al Bucureștiului si are o suprafață totală de peste 100.000 de metri pătrați construiți. Acesta include 15 clădiri de locuințe în regim de înălțime D+P+5E, cu un număr total de 963 apartamente cu una, două și trei camere.

Apartamentele au suprafețe construite totale începând de la 50 mp pentru o garsonieră și ajung până la 120 mp pentru apartamentele cu trei camere, cu prețuri de la 30.000 euro si până la 86.000 euro.

Fiecare etapa si faza de constructie pot fi urmarite accesand www.cartierulsolar.ro si pagina noastra de facebook https://www.facebook.com/CartierulSolar/.

Termenul final estimat de predare al apartamentelor din cele 15 blocuri ale CARTIERULUI SOLAR este septembrie 2019.

Departamentul de marketing al CARTIERULUI SOLAR vine in permanenta cu campanii de promovare si oferte speciale, care pot fi urmarite si accesate pe site-ul www.cartierulsolar.ro si pe pagina de facebook.

Completati formularele de contact si vizionare existente pe www.cartierulsolar.ro sau sunati la telefoanele 0721.26.26.30 sau 0721.26.26.31 pentru a va programa vizionarea.

Consultantii de vanzari ai CARTIERULUI SOLAR va asteapta la vizionare!

Bucuresti, 13 decembrie 2018

Rus Adrian,

Director de marketing si vanzari,

E-mail: adrian.rus@cartierulsolar.ro

Telefon: 0722207170

 

Imagini după construire

Schitele Cartierului Solar

Newsletter

Abonati-va la newsletterul cartierului solar pentru a fi la curent cu cele mai noi informatii

Am citit si am ințeles politica site-ului de prelucrare a datelor cu caracter personal si libera circulație a acestor date. Detalii aici.

Sunt de acord ca site-ul cartierulsolar.ro sa prelucreze datele mele cu caracter personal enumerate mai sus in vederea trimiterii de newslettere, oferte, promotii, informari cu privire la produsele si serviciile oferite de catre dezvoltatorului ansamblului Cartierul Solar.

A aparut o eroare. Va rugam sa verificati datele introduse!

Ati fost abonat cu succes la newsleterul nostru. Va multumim!

919
Apartamente vândute
44
Apartamente rămase