Despre proiect

Pe parcursul lunii iulie 2019 CARTIERUL SOLAR finalizează semnarea tuturor contractelor de vânzare cu cei care au cumpărat apartamente în blocurile din Faza IV de construcție: încă 240 de proprietari se alătură comunității Cartierului Solar.

Nota 10 ! A meritat toate asteptarile! Sper ca toata lumea sa se adapteaze la traiul asta mai ECO! Parcul e superb, este liniste, intretinere mica! Bine izolate! (Rizescu Sebastian)*

Am cumpărat un apartament cu 3 ca mere, foarte spațios, de care sunt mulțumită, vedere spre jumătate de parc și locul de joaca pentru copii. Din punctul meu de vedere este un cartier frumos, cu un parc îngrijit unde iti poți plimba copilul și cățelul in siguranța chiar și seara, fiind foarte luminat. Dezvoltatorii foarte comunicativi și receptivi la orice probleme am avut……Un bun raport calitate-preț, costuri zero pentru cheltuieli comune de energie. ( Ionescu Nicoleta)*

Un cartier linistit, cu apartamente spatioase, parculet pentru copii curat, scara interioara bine luminata. (Radulescu Gheorghita)*

*Sursa facebook reviews

 

Bazat pe un concept integrat de locuire, CARTIERUL SOLAR și-a dorit crearea unui nou standard locativ și a reușit să devină în scurt timp un punct de referință pentru piața imobiliară din București. Apetitul crescut al persoanelor interesate de achiziția unei locuințe în CARTIERUL SOLAR a facut ca dezvoltatorul proiectului, Ad Astra Partners SRL, să se apropie finalizarea construirii tuturor celor 15 blocuri.

Avem 921 de apartamente vândute și mai avem doar 42 de vandut! Comunitatea CARTIERULUI SOLAR s-a mai completat în anul 2019 cu peste 200 de noi proprietari, ajungând acum la un total de 831. În mai puțin de 4 ani de la demararea proiectului am reușit să câștigăm încrederea clienților de a cumpăra apartamente. Îi așteptăm la biroul de vânzări pe cei interesați de a se muta într-un ansamblu ce oferă practic facilitățile unui ansamblu rezidențial de lux.”, ne spune Rus Adrian.

Procentele de vânzare și stadiile de construire ale apartamentelor din CARTIERUL SOLAR în fiecare dintre cele 5 faze de lucrări sunt:

  • Faza I: 100% vândute – 264 de apartamente construite, 264 de apartamente vândute. Toate apartamentele au fost livrate către proprietari.
  • Faza II: 100% vândute – 144 de apartamente construite, 144 de apartamente vândute. Toate apartamentele au fost livrate către proprietari.
  • Faza III: 100% vândute – 174 de apartamente construite, 174 de apartamente vândute.
  • Faza IV: 96% vândute – 261 de apartamente construite, 251 de apartamente vândute. Cele 4 blocuri se află acum în etapa finalâ a finsajelor.

Apartamentele se predau câtre proprietarii Fazei IV.

  • Faza V: 73% în stadiul de promisiune de vânzare – 120 de apartamente construite, 88 apartamente vândute. Apartamentele se află la stadiul de finisaje interioare și se vor finaliza de construit în cursul lunii iulie și august 2019.

Total general:

  • Fazele I, II, III, IV si V: 96% vandute – 921 apartamente vândute sau în stadiul de promisiune de vânzare din cele 963 de apartamente construite.

CARTIERUL SOLAR reprezintă o investiție totală de 45 de milioane de euro, fiind primul ansamblu rezidențial din România dotat cu panouri solare fotovoltaice pentru generarea de energie verde și cel mai mare ansamblu din Sud-Estul Europei construit la o asemenea dimensiune.

CARTIERUL SOLAR a demarat în septembrie 2015, este situat în sectorul 4 al Bucureștiului și are o suprafață totală de peste 100.000 de metri pătrați construiți. Acesta include 15 clădiri de locuințe în regim de înălțime D+P+5E, cu un număr total de 963 apartamente cu una, două și trei camere.

Apartamentele au suprafețe construite totale începând de la 50 mp pentru o garsonieră și ajung până la 120 mp pentru apartamentele cu trei camere, cu prețuri de la 30.000 euro și până la 86.000 euro.

Fiecare etapa si faza de constructie pot fi urmarite accesand www.cartierulsolar.ro si pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/CartierulSolar/.

Termenul final estimat de predare al apartamentelor din cele 15 blocuri ale CARTIERULUI SOLAR este intervalul septembrie-decembrie 2019.

Departamentul de marketing al CARTIERULUI SOLAR vine în permanență cu campanii de promovare și oferte speciale, care pot fi urmărite și accesate pe site-ul www.cartierulsolar.ro și pe pagina de facebook.

Completați formularele de contact și vizionare existente pe www.cartierulsolar.ro sau sunați la telefoanele 0721.26.26.30 sau 0721.26.26.31 pentru a vă programa vizionarea.

Consultanții de vânzări ai CARTIERULUI SOLAR vă așteaptă la vizionare!

București, 3 iulie 2019

Rus Adrian,

Director de marketing și vânzări,

E-mail: adrian.rus@cartierulsolar.ro

Telefon: 0722207170

 

Imagini după construire

Schitele Cartierului Solar

Newsletter

Abonati-va la newsletterul cartierului solar pentru a fi la curent cu cele mai noi informatii

Am citit si am ințeles politica site-ului de prelucrare a datelor cu caracter personal si libera circulație a acestor date. Detalii aici.

Sunt de acord ca site-ul cartierulsolar.ro sa prelucreze datele mele cu caracter personal enumerate mai sus in vederea trimiterii de newslettere, oferte, promotii, informari cu privire la produsele si serviciile oferite de catre dezvoltatorului ansamblului Cartierul Solar.

A aparut o eroare. Va rugam sa verificati datele introduse!

Ati fost abonat cu succes la newsleterul nostru. Va multumim!

927
Apartamente vândute
36
Apartamente rămase