Despre proiect

Apartamentele din FAZEI 6 A CARTIERULUI SOLAR  au suprafețe construite totale începând de la 70 mp pentru apartamentele de 2 camere și ajung până la 100 mp pentru apartamentele cu trei camere. Detalii despre suprafete puteti gasi dand click pe https://cartierulsolar.ro/apartamente-disponibile/ 

Fiecare etapa din Faza 6 de constructie pot fi urmarite accesand www.cartierulsolar.ro si pagina noastra de facebook https://www.facebook.com/CartierulSolar/.

Termenul estimat de finalizare al celor 2 blocuri din FAZA 6 A CARTIERULUI SOLAR este sfarsitul anului 2023.

Departamentul de marketing al CARTIERULUI SOLAR vine in permanenta cu campanii de promovare si oferte speciale, care pot fi urmarite si accesate pe site-ul www.cartierulsolar.ro si pe pagina de facebook.

Completati formularele de contact si vizionare existente pe www.cartierulsolar.ro sau sunati la telefonul 0722.943.948 pentru a va programa vizionarea.

Consultantii de vanzari ai CARTIERULUI SOLAR va asteapta la vizionare!

Bucuresti, 27.03.2022

E-mail: vanzari@cartierulsolar.ro

Telefon: 0722.943.948

 

Imagini după construire

Schitele Cartierului Solar

Newsletter

Abonati-va la newsletterul cartierului solar pentru a fi la curent cu cele mai noi informatii

Am citit si am ințeles politica site-ului de prelucrare a datelor cu caracter personal si libera circulație a acestor date. Detalii aici.

Sunt de acord ca site-ul cartierulsolar.ro sa prelucreze datele mele cu caracter personal enumerate mai sus in vederea trimiterii de newslettere, oferte, promotii, informari cu privire la produsele si serviciile oferite de catre dezvoltatorului ansamblului Cartierul Solar.

A aparut o eroare. Va rugam sa verificati datele introduse!

Ati fost abonat cu succes la newsleterul nostru. Va multumim!

27
Apartamente vândute
113
Apartamente rămase
Deschide whatsapp
Suntem online!
Scrie-ne pe Whatsapp!
Buna ziua!
Va stam la dispozitie pentru orice intrebare.