Despre proiect

CARTIERUL SOLAR a finalizat semnarea contractelor de vanzare cu cei care au cumparat apartamente in blocurile din Faza IV de constructie.

Cei 120 de proprietari ai apartamentelor cumparate in Faza 5 de constructie vor fi programati pentru semnarea contractelor de vanzare pana la 20.12.2019.

Cu adevărat un cartier cu blocuri și apartamente noi, ieșite din tiparul construcției de până in ’89!
Nu se compară cu foarte multe blocuri noi construite in prezent!  
Bravo dezvoltatorului și arhitectului! – Atena Alessandru *

Apartamentele sunt bine compartimentate, nu au spatii irosite, sunt luminoase, deschise și îți oferă confort. – Clemansa Nicoleta Simion *

Nota 10 ! A meritat toate asteptarile! Sper ca toata lumea sa se adapteaze la traiul asta mai ECO! Parcul e superb, este liniste, intretinere mica! Bine izolate! – Rizescu Sebastian*

*Sursa facebook reviews

Bazat pe un concept integrat de locuire, CARTIERUL SOLAR și-a dorit crearea unui nou standard locativ și a reușit să devină în scurt timp un punct de referință pentru piața imobiliară din Bucuresti. Apetitul crescut al persoanelor interesate de achizitia unei locuinte in CARTIERUL SOLAR a facut ca dezvoltatorul proiectului, Ad Astra Partners Srl, sa finalizeze construirea tuturor celor 15 blocuri .

Avem 935 de apartamente vandute si mai avem doar 28 de vandut! In mai putin de 4 ani de la demararea proiectului am reusit sa finalizam vanzarea tuturor apartamentelor construite. Ii asteptam la biroul de vanzari pe cei interesati sa cumpere apartamentele ramase de vandut”, ne spune Rus Adrian.

Procentele de vanzare si stadiile de construire ale apartamentelor din CARTIERUL SOLAR in fiecare dintre cele 5 faze de lucrări sunt:

  • Faza I: 100% vandute – 264 de apartamente construite, 264 de apartamente vandute. Toate apartamentele au fost livrate catre proprietari.
  • Faza II: 100% vandute – 144 de apartamente construite, 144 de apartamente vandute. Toate apartamentele au fost livrate catre proprietari.
  • Faza III: 100% vandute – 174 de apartamente construite, 174 de apartamente vandute.
  • Faza IV: 96% vandute – 261 de apartamente construite, 253 de apartamente vandute. Cele 4 blocuri se află acum în etapa finala a finsajelor pentru spatiile commune.

Apartamentele au fost predate catre proprietarii Fazei IV.

  • Faza V: 73% in stadiul de promisiune de vanzare – 120 de apartamente construite, 90 apartamente vandute. Apartamentele se afla la stadiul de finisaje interioare finale ce se vor finaliza in cursul lunii octombrie 2019.

Total general:

  • Fazele I, II, III, IV si V: 97% vandute – 935 apartamente vandute sau in stadiul de promisiune de vanzare din cele 963 de apartamente construite.

CARTIERUL SOLAR reprezintă o investiție totală de 45 de milioane de euro, fiind primul ansamblu rezidențial din România dotat cu panouri solare fotovoltaice pentru generarea de energie verde si cel mai mare ansamblu din Sud-Estul Europei construit la o asemenea dimensiune.

CARTIERUL SOLAR a demarat in septembrie 2015, este situat în sectorul 4 al Bucureștiului si are o suprafață totală de peste 100.000 de metri pătrați construiți. Acesta include 15 clădiri de locuințe în regim de înălțime D+P+5E, cu un număr total de 963 apartamente cu una, două și trei camere.

Apartamentele au suprafețe construite totale începând de la 50 mp pentru o garsonieră și ajung până la 120 mp pentru apartamentele cu trei camere, cu prețuri de la 30.000 euro si până la 86.000 euro.

Fiecare etapa si faza de constructie pot fi urmarite accesand www.cartierulsolar.ro si pagina noastra de facebook https://www.facebook.com/CartierulSolar/.

Termenul final estimat de predare al apartamentelor din cele 15 blocuri ale CARTIERULUI SOLAR este intervalul septembrie-decembrie 2019.

Departamentul de marketing al CARTIERULUI SOLAR vine in permanenta cu campanii de promovare si oferte speciale, care pot fi urmarite si accesate pe site-ul www.cartierulsolar.ro si pe pagina de facebook.

Completati formularele de contact si vizionare existente pe www.cartierulsolar.ro sau sunati la telefoanele 0721.26.26.30 sau 0721.26.26.31 pentru a va programa vizionarea.

Consultantii de vanzari ai CARTIERULUI SOLAR va asteapta la vizionare!

Bucuresti, 20 septembrie 2019

Rus Adrian,

Director de marketing si vanzari,

E-mail: adrian.rus@cartierulsolar.ro

Telefon: 0722207170

 

Imagini după construire

Schitele Cartierului Solar

Newsletter

Abonati-va la newsletterul cartierului solar pentru a fi la curent cu cele mai noi informatii

Am citit si am ințeles politica site-ului de prelucrare a datelor cu caracter personal si libera circulație a acestor date. Detalii aici.

Sunt de acord ca site-ul cartierulsolar.ro sa prelucreze datele mele cu caracter personal enumerate mai sus in vederea trimiterii de newslettere, oferte, promotii, informari cu privire la produsele si serviciile oferite de catre dezvoltatorului ansamblului Cartierul Solar.

A aparut o eroare. Va rugam sa verificati datele introduse!

Ati fost abonat cu succes la newsleterul nostru. Va multumim!

963
Apartamente vândute
0
Apartamente rămase