Facilitati

ZONA VERDE SI RELAXARE


În Cartierul Solar beneficiezi de un imens spațiu verde, care îți aduce o multitudine de beneficii, atât din punct de vedere al sănătății fizice, cât și al celei mentale. Este cunoscut faptul că o simplă plimbare în aer liber te ajută să te simți mai bine, prin eliberarea endorfinei, supranumită și hormonul fericirii. Plimbările în parc te ajută să te relaxezi, îți îmbunătățește starea de spirit și îți ridică moralul. Ai peste 14.000 mp de zonă verde și o piscina, doar pentru tine, unde te poți relaxa zilnic. Piscina cartierului are 375 mp și un regim special exclusiv dedicat locatarilor noștri. In parc a fost amenajat si locul de joacă pentru copii. Cartierul Solar a avut grijă ca locul de joacă amenajat pentru cei mici să fie dotat cu echipamente sigure și moderne. Materialul pavelelor este elastic și absoarbe puternic orice fel de căzătură. Siguranța locului de joacă este primordială pentru părinți dar spațiul de joacă nu trebuie văzut ca un simplu spațiu unde părinți pot uita de grija celor mici, lăsându-i pe aceștia să se joace în voie. Adaugați zilnic explorarea mediului înconjurător, joaca asistată și conversațiile cu cei din jurul său – atât copii cât și adulți. Fiecare din aceste experiențe îl stimulează și îl ajută să se dezvolte și să înceapă să își formeze personalitatea.

În imediata vecinatatea a Cartierului Solar regăsești centrele comerciale Auchan, Metro și Jumbo Berceni. Pe Bvd. Metalurgiei ai acces la Lidl (1minut) și Grand Arena Mall (3 minute), ce include centrul comercial Carrefour Berceni iar la cateva minute mai departe ai mall-ul Sun Plaza (7 minute).

*distanțe cu mașina

Ai peste 1200 de locuri de parcare din care să alegi. Din acestea 300 locuri se află la subteran iar 900 sunt supraterane.

Pentru plata cash prețurile sunt:

Tip Pret
Exterior 3,000 Eur
Acoperite 5,000 Eur
Semi-acoperite 3,600 Eur

 

Pentru achiziția în rate (maxim 18 rate) prețurile sunt:

Tip Pret
Exterior 3,600 Eur
Acoperite 5,400 Eur
Semi-acoperite 4,200 Eur

 

Ca și depozitare beneficieze de posibilitatea achiziționarii unei boxe la subsolul șau nivelul curent al blocurilor.

Prețul unei boxe diferă în funcție de dimensiunea acesteia.

În Cartierul Solar beneficiezi de pază 24h/24h.

Bariere de acces și vigilență maximă în asigurarea liniștii din cartierul verde.

În ceea ce privește mijloacele de transport, spre Cartierul Solar vă puteți deplasa cu urmatoarele linii:

  • Metrou:

Cea mai apropiata stație de metrou de Cartierul Solar este Dimitrie Leonida (linia albastră).  Pe linia albastră ajungeți în doar câteva minute în centrul capitalei (St. Unirii) sau în nordul acesteia (St. Pipera). stația Dimitrie Leonida (linia albastră).

  • Autobuze:

Autobuzele 312 si 313 opresc în fața intrării în Cartierul Solar (traseu: Bvd. Unirii – Cartierul Solar);

În statia Metro Berceni opresc autobuzele: 125, 141, 220, 232, 312, 313, N 105

MAI MULTE FACILITATI… în Clădirea Multifunctională


Vei beneficia de un market în incinta ansamblului, Astfel timpul dedicat cumpărăturilor după serviciu se va micșora iar tu vei putea petrece mai mult timp alaturi de cei dragi sau relaxandu-te în zona verde.

Pentru cei mai mici locatari ai noștri am dedicat, pe lângă spațiul de joacă, un spațiu pentru gradiniță – aproape de casă, cu standarde înalte unde cei mici își pot începe aventura cunoașterii.

Pentru că ne dorim un stil de viață eco-friendly și săntos din toate punctele de vedere nu puteam omite cabinetul medical, farmacia și sala de fitness. Pentru a încuraja adoptarea unui stil de viață sănătos sala de fitness nu va lipsi din cartierul nostru, oferind servicii de calitate pentru locatarii noștri, ajutându-i sa ne mențina în formă, să aibe mai multă energie și nu în ultimul rând – să socializeze.

Pentru că știm deja că vă plac experiențele gastronomice și la sfârșitul zilei doriți ca relaxarea să fie cât mai plăcută nu am uitat de un loc în care te poți întâlni cu prietenii din cartier – restaurantul cartierului.

Și pentru că meritați sa fiti răsfățați, unul din spațiile clădirii multifuncționale este rezervat unui beauty-salon, puteti beneficia de servicii complete de înfrumusețare.

Newsletter

Abonati-va la newsletterul cartierului solar pentru a fi la curent cu cele mai noi informatii

Am citit si am ințeles politica site-ului de prelucrare a datelor cu caracter personal si libera circulație a acestor date. Detalii aici.

Sunt de acord ca site-ul cartierulsolar.ro sa prelucreze datele mele cu caracter personal enumerate mai sus in vederea trimiterii de newslettere, oferte, promotii, informari cu privire la produsele si serviciile oferite de catre dezvoltatorului ansamblului Cartierul Solar.

A aparut o eroare. Va rugam sa verificati datele introduse!

Ati fost abonat cu succes la newsleterul nostru. Va multumim!

963
Apartamente vândute
0
Apartamente rămase