Echipa Cartierul Solar
Împreună te aducem acasă!

Adrian Rus

Director Vânzări și Marketing
adrian.rus@cartierulsolar.ro
Adrian Rus | Cartierul Solar
Având o experiență vastă în media și vânzări, Adrian conduce echipa de marketing și vânzări a Cartierului Solar. De la planificare și desfășurare la coordonarea și implementarea activităților de marketing și vânzări experiența sa își spune cuvântul și aduce un aport considerabil de valoare în companie. Se asigură că rămâi la noi!
Raphael Grecu | Cartierul Solar

Raphael Grecu

Consultant vânzări
raphael.grecu@cartierulsolar.ro
Raphael și-a început experiența în cadrul muncii în sectorul privat pentru ca mai apoi să se reorieteze către domeniul vânzărilor, ceea ce îi oferă o perspectivă mai cuprinzătoare asupra activițății companiei. Empatic, știe să își studieze clienții pentru ca mai apoi să transforme feed-backul respectiv în prioritățile echipei.

Bogdan Popescu

Consultant vânzări
bogdan.popescu@cartierulsolar.ro
Bogdan Popescu | Cartierul Solar
Un consilier de vânzări dedicat, curios și îndrăzneț, Bogdan își vede clienții ca și parteneri, colaborarea lor depășind momentul tranzacției finale. “Trebuie să fim prezenți lângă clienti și după ce contractele au fost semnate. Așa e la Solar. ” Având un spirit practic nu pierde nicio ocazie de identificare a oportunitatilor de vânzare.
Alexandra Mihăilă | Cartierul Solar

Alexandra Mihăilă

Consultant tranzacții imobiliare
alexandra.mihaila@cartierulsolar.ro
Licențiată a Facultății de drept, Alexandra este sprijinul cel mai apropiat al clienților din Cartierul Solar. Prezentă încă de la începutul proiectului, este dedicată operațiunilor cu privire la procedurile legale cu care clienții se confruntă.

Cătălina Ivan

Specialist Marketing
catalina.ivan@cartierulsolar.ro
Cătălina Ivan | Cartierul Solar
Responsabilă cu promovarea online și offline a Cartierului Solar, Cătălina demonstrează o dorință de perfecționare continuă! De la pregătirea participărilor la expoziții, a materialelor publicitare la administrarea rețelelor de socializare, se asigură ca imaginea Cartierului Solar să fie să fie cât mai bună și mai apropiată de realitate.
Adina Maricaru | Cartierul Solar

Adina Maricaru

Expert soluții bancare
adina.maricaru@cartierulsolar.ro
Cu o experiență în domeniul bancar de peste 12 ani, ocupând poziții diverse (ofițer de conturi, ofițer tranzacții clienți PJ, Manager Agenție), Adina este familiarizată cu problemele întâlnite de clienții ansamblurilor imobiliare. Este un ajutor important al clienților, de la primul pas în Cartierul Solar.

Liviu Varga

Consultant vânzări
liviu.varga@cartierulsolar.ro
Liviu Varga | Cartierul Solar
Cu o atitudine îndreptată spre client și foarte bune abilități de comunicare, Liviu a ajuns în echipa noastră la începutul anului. Cu experiență în vânzări și achiziții atât în țară cât și peste graniță, Liviu este un pilon important al echipei de vânzări.
Ana Maria Cicala | Cartierul Solar

Ana Maria Cicala

Consultant vânzări
anamaria.cicala@cartierulsolar.ro
Licențiată a Facultății Administrarea Afacerilor din cadrul ASE-ului, Ana și-a început experiența în câmpul muncii la începutul acestui an, în departamentul de Vânzări al Cartierului Solar. Este dedicată în realizarea cu calm si diplomație a sarcinilor, demonstrând un spirit dornic de cunoaștere și abilități de a lucra în echipă.

Cătălin Drăgușin

Consultant vânzări
catalin.dragusin@cartierulsolar.ro
Cătălin Drăgușin | Cartierul Solar
Student al Facultății de transporturi din cadrul Politehnicii , Cătălin este o persoană care relaționeză ușor cu clienții. Are un caracter întreprinzător și este dornic de a acumula cunoștințe noi, de a se dezvolta și perfecționa pe plan profesional.
Paula Diceanu | Cartierul Solar

Paula Diceanu

Consilier juridic
paula.diceanu@cartierulsolar.ro
Absolventă a Facultății de Drept și cu o carieră de peste 15 ani în domeniul notarial și juridic. Paula vă stă la dispoziție pentru a vă îndruma în raporturile cu autoritățile fizice si juridice si pentru a asigura legalitatea demesurilor dumneavoastră. Atitudinea pozitivă, orientarea către clienţi şi profesionalismul sunt doar câteva dintre valorile care au adus-o în echipa noastră.